ارسالها: 2,100
موضوعها: 92
تاریخ عضویت: Jun 2007
دوست عزیز این مطالبی که بیشتر مردم دنبال می کنند اون چیزی هست که دوستش دارن
حالا شما میتونید اسمش رو بزارید تخیل یا توهم یا هر چیز دیگه !
مگه رصد کردن اجرام اعماق آسمان با یه دوربین دو چشمی چه سودی داره که بحث در مورد این فرضیات نداشته باشه ؟
در کل کسی مجبور نیست در مورد چیزی که به اون علاقه نداره ابراز نظر کنه
کسی نمی تونه به دیگران در این مورد خرده بگیره
البته سو تفاهم نشه من آدم انتقاد پذیری هستم و فقط نظرم رو دادم حالا شما هم می تونید پیشنهاد بدین !
ارسالها: 469
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Apr 2005
متوجه نشدم این نوشته ی بالا برای من بود؟ ادامه ی بحث رو با مقدمه ی تقریبا مناسبی از کافه نجوم ادامه دادم. مسأله ای که اونجا مطرح شده، مشکل علم در ایران و برخی مسائلی است ما ازاون به عنوان توهم علمی - خبرسازی برخی منابع جهت فروش بیشتر یا پرکردن صفحاتشونه.
بحث تااینجا ادامه پیدا کرد هر خبر علمی که حتی ترجمه ی درست حسابی هم نداره چیزهایی رو در بر میگیره که اصلاً واقعیت نداره. من یکبار در یکی از همین بحثها اشاره کردم که خودم مستقیم از یکی از فیزیکدانهایی که خبر علمیشون درباره ی حرکتهای نسبیتی شده بود پرسیده بود. لینک رو براش گذاشتم. و جوابش فقط مقاله ی تخصصی بود. و این جمله که نباید به این اخبار توجهی کرد. طبیعیه مجلات علمی الانوب سایت دارند و میشه براحتی به اونها رجوع کرد. مثلphysics world و physics today که همین ها هم دلیلی نداره خبر درست و دقیقی رو بنیوسن. چون درکی از اون کار علمی که در خبر امده ندارند و به جای مصاحبه اونچه فکر می کنند فهمیدند می نویسند. و در اینجا خبری از فهم نیست. چون خبرنگار علمی وجودنداره. صفحه پرکن علمی داریم که بابت صفحه پر کردن پول میگیره. حالا هرچی دستش اومد.
من هنوز وقت نکردم اون خبر علمی و خبرهای علمی دیگه رو پیگیری کنم ولی به عنوان یک فیزیکی می گم هنوز این اخبار انقلابی فیزیک که گاهی نمنتشر میشه به وقوع نپیوسته! بسیاری از وقایع جالب در حیطه ی نانو داره انجام میشه. و بقیه تقریبا هیچ.
متوجه بقیه ی نوشته نشدم. چون من یا نوشته های قبلی به چیزی مبنی به توهم و چیزهای دیگه اشاره نکردیم. مگر در مقاله ای که در کافه نجوم بوده و اون هم درسته کاملاً.
و نکته ی آخر اینکه فضای علمی تخیلی و البته تخیل اگر نبود علم الان در این مرحله نبود! پس مسأله این نیست. مسأله اون موضوعاتی است به صورت قطعی بیان میشه به عنوان خبر و باید ببینیم درسته یانه. این بحث که آیا روزی به فناوری لازم مثلا برای سفر در کیهان می رسیم یا نه جزو ژانرهای مهم علم تخیلی بوده و هست که من خودم از طرفدارنش هستم.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman