ارسالها: 847
موضوعها: 51
تاریخ عضویت: Feb 2009
سوژه بسیار خوبیه ممنون از دوست خوبم آقای اسماعیل پور
لطفا قیمت ها رو هم بزنید تا بیشتر استفاده کنیم
بهترین مارک دوربین رو بگید
ارسالها: 974
موضوعها: 91
تاریخ عضویت: Jan 2009
سلام.خواهش می کنم اقای روشندل و متشکرم.ان شاالله با کمک شماو بقیه دوستان این تاپیک رونق بگیره.
در رابطه با اینکه کدوم وارک بهتره من نظرم رو(ونظر معلمم)رو میگم ولی ممکنه بعضی ها با من موافق نباشند...
در دوربین های دیجیتال کانن و نیکون از همه بهترند و بین این دو تا کانن از نیکون بهتره.
در دوربین های مکانیکی هم المپیوس از بقیه بهتره.
دوربین مکانیکی قیمت بالایی نداره.از 50000تومن تا دیگه حدا اکثر حد اکثر 400000تومن.
ولی دیجیتال ها گرونن و مثلاEOS1000Dکه از مدل های ارزونه 550000هزار تومنه و مدل های بهتر نزدیک یک تومن و مدل های خوب و ایده عال تا چند میلیون قیمت دارم.این رو هم بگم که لنز دوربین در مکانیکی خیلی ارزون تر از دیجیتاله.مثلا یک لنز f300در دوربین مکانیکی60000تومن و در دوربین دیجیتال300000تومنه.
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
ارسالها: 974
موضوعها: 91
تاریخ عضویت: Jan 2009
لنز یکی از مهمترین اجزاء دوربین و یکی از اساسی ترین تجهیزات عکاسی است که به عکاس امکان تجلی خلاقیت هایش را میدهد. در واقع یکی از جاذبه های اصلی دوربینهای SLR ، امکان استفاده از انواع بسیار متنوع لنزها، با کاربردهای اختصاصی و بیشماری است که عکاس را در پدید آوردن آنچه میخواهد به نحو چشمگیری یاری میدهد.
لنز مجموعه ای از عدسیها است که وظیفه تشکیل تصویر بر روی فیلم یا حسگر دوربین را برعهده دارد. در واقع کیفیت عکس بیش از آنکه وابسته به دوربین باشد ، به کیفیت لنز مورد استفاده وابسته است.
تفاوت اصلی لنز ها در محدوده ی فاصله ی کانونی انهاست.هرچه فاصله کانونی کمتر باشد زاویه دید ما بیشتر بوده و اشیا کوچکتر به نظر می رسند همینطور طول لنز ما هم کوتاهتر است.به لنز های فاصله کانونی کم لنز واید،به فاصله کانونی متوسط با زاویه دید معمولی لنز نرمال و به لنز های دارای فاصله کانونی زیاد لنز تله می گویند
در عکاسی نجومی تمامی لنز ها در مورد های مختلف کاربرد دارند
(این که بعضی از توضیحات ناقصه برای اینه که امکان پرسیدن اینجا فراهمه)
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
ارسالها: 974
موضوعها: 91
تاریخ عضویت: Jan 2009
عکاسی از رد ستارگان(تریس):
همانطور که مي دانيد، تمام ستارگان و سيارات در آسمان، در حال حرکت شبانه روزي هستند. يعني بخاطر چرخش زمين بدور خودش، ما مي بينيم که در هر 24 ساعت تمامي ستارگان 360 درجه بدور ستاره ي قطبي گردش مي کنند. براي عکاسي از چنين پديده اي ستاره شناسان با نور دهی بلند مدت حرکت ستارگان را در فیلم عکاسی ثبت می کنند.همونطور که قبلا توضیح دادم نوردهی بلند مدت باعث روشن شدن فیلم می شود و اگر نور دهی بیش از حد شود فیلم یا سی سی دی ممکن است بسوزد.در این حالت دوربین های دیجیتال و مکانیکی رو جداگانه مورد بررسی قرار می دیم.
1-دوربین دیجیتال:
-در تاریکی مطلق مثل کویر به راحتی می توان دوربین را به سمتی از اسمان نشانه رفت و به میزان دلخواه نوردهی کرد.در این حالت خطری برای فیلم وجود ندارد.اضافه کردن یک نور بسیار ضعیف و ملایم می توانند منظره را برای ما به طور کامل روشن کند واین یکی از تکنیک های زیبا تر شدن عکس است.نور اضافه شده ترجیحا قرمز باشد.می توان به جای ان یک نور قوی ولی در مدت زمان کم استفاده کرد و مدت زمان کم در نوردهی بالا نور را تا حد نیاز ضعیف می کند.یادتان باشدبرای تنظیم کردن نور محیط همیشه از دیافراگم استفاده کنید.در دوربین های دیجیتال به دلیل اینکه امکان مشاهده ی عکس ها در همان جا موجود است می توان با روش سعی و خطا دیافراگم مناسب رو برای نور محیط تنظیم کرد.
-در شهر و الودگی نوری یا روستا هایی که به هر حال اندکی الودگی نوری دارند بعد از تنظیم دیافراگم می توان به هر میزان که عکس سالم بماند نور دهی داد و به طور مستمر دوربین عکس بگیرد.سپس با نرم افزار رهای مخصوص که در پست های بعدی معرفی می شود عکس هارا در کنار هم انداخته و یکی از عکس های محیط را به انها اضافه می کنیم و به این ترتیب از شهر هم می توان عکس تریس خوب گرفت
2-دوربین مکانیکی:
-در تاریکی مطلق می توان مثل دیجیتال عمل کرد اما با این تفاوت که چون امکان مشاهده ی عکس وجود ندارد مکن است در تنظیم نوردهی و دیافراگم دچار مشکل شوید.
-در شهر با دوربین مکانیکی کار تقریبا غیر ممکن است باید دیافراگم را کاملا ببندیم و به میزان کم نوردهی کنیم.نمی توانیم یک تریس طولانی مدت با دوربین مکانیکی در شهر انداخت.
عکس هایی که می گذارم کار اقای ابولفتح هستند:
ادامه مطلب:
http://www.astrotalk.ir/viewtopic.php?f=...7645#p7645
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
ارسالها: 974
موضوعها: 91
تاریخ عضویت: Jan 2009
سلام 3تا عکس جالب:
این عکس می تونه خیلی خوب مفهوم نور دهی رو تداعی کنه.در مدت نور دهی تصویر عکاس با یک لیزر(گرین لیزر)دور تا دور دروازه رو گرفته و به همین دلیل دروازه نورانی به نظر میرسه.اینجادروازه ورودی کاخ اختصاصی کوروش کبیر هست. به خط پارسی باستان و میخی نوشته شده: من کوروش، شاه هخامنشی.عکس از امین جمشیدی:
عکس زیبای طلوع ماه بر فراز مقبره ی کورش کبیر.شکارچی در قلب اسمان است.عکس از امین جمشیدی:
عکسی از امیر حسین ابوالفتح از رقابت صوفی امسال:
تمامی عکس ها از وبسایت عکاسی طرقه:
http://www.torgheh.ir
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"