موضوعها: 51
من با skytotelescope موافقم
من خودم یه مستندی دیدم مال kgb بود که حمله بشقاب پرنده ها و پیدا کردنشون و عمل جراحی روشون رو نشون می داد اینا همش جنگ روانی کشورایی مثل آمریکا و روسیه ست.
موضوعها: 92
Belder نوشته: من با skytotelescope موافقم
من خودم یه مستندی دیدم مال kgb بود که حمله بشقاب پرنده ها و پیدا کردنشون و عمل جراحی روشون رو نشون می داد اینا همش جنگ روانی کشورایی مثل آمریکا و روسیه ست.
راسول هم همینطوره و من گفتم کار خودشون هست و همش چخانه
اما حتما نظر دهید
viewtopic.php?f=22&t=1384
موضوعها: 0
من فكر مي كنم ما نه مي تونيم بگيم كه ufo ها توسط موجودات فرازميني به طرف زمين اومدن نه اينكه بگيم اينا همش فكر و خياله يا انيكه ابزار جاسوسيه كشورهاي قدرتمنده.
ولي يادمون نره كيهان 15ميليارد سال عمرشه و بيشمار كهكشان كشف شده يا نشده داره كه ما انسانها يه عضو خيلي خيلي كوچكي از فقط يه كهكشان اونيم. پس شايد يه گوشهي ديگه از كيهان يا همين كهكشان خودمون موجوداتي باشند كه واقعا انقدر پيشرفت كرده باشن كه بتونن ما رو زير نظر بگيرن.
به نظر من ما نبايد قضيه ufo ها رو نه كامل رد كنيم و نه كامل قبول كنيم بلكه بايد در موردش بدون پيشداوري تحقيق كنيم.
ما در این سوژه در مورد یوفو ها صحبت می کنیم یعنی همون بشقاب پرنده هایی که مردم می بینند و میگن فضایی دیدن
و گرنه که همه ما هم به این امر معترفیم که ممکن در این جهان بزرگ تمدن های هوشمند فراوانی باشه
دوستا من دیشب یه مشاهده ای داشتم که می گم اگه می تونید توجیهش کنید خوشحال میشم:
ساعت 2 شب در افق یه چیزی شبیه به ستاره (درنگاه اول) رو دیدم که هی اینور واونور می رفت به این مقدار (.........) بعد رنگش هم مرتب تغییر می کرد بین :آبی_سبز_سفید
از این چیز ها من زیاد دیدم بویژه این منطقه که هنگام غروب هواپیماهای جت آمریکایی از روی اروندرود رد میشن
البته دیشب هم در نزدیکی افق شمال غربی یه چیزی سوخت توی هوا شما در کدام جهت دیدی شی رو ؟
سمت شرق دیدمش نزدیک افق بود
پس اونی که من دیدم نبوده مگر این که شما ساکن غرب تر از غرب ما باشید که نیستید چون من آبادان هستم مرز غربی کشور
؟؟
تاریخ مشاهده بشقاب پرنده ها
آغاز مشاهدات بشقاب پرنده به 1500 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد. آن طور که در کتب قدیمی ثبت شده فرعون تاتموس سوم دوایر پلید و نا آرام درخشانی را در پهنه آسمان نظاره کرده است. همچنین آمده است که هنگامی که لشکریان اسکندر مقدونی در حال عبور از رودخانه جاکارتس بودند دو شیء پرنده در آسمان ظاهر شده و چندین بار به سمت لشکریانش حمله بردند به طوری که باعث رم کردن اسب ها و فیل ها و متواری شدن سربازان گردیدند و سربازان تا روز بعد از عبور از رودخانه منصرف گشتند. آنها این حادثه را حادثه ای شیطانی که باعث شکستشان خواهد شد پنداشتند.
در سال 1492 میلادی ساعت 10 شب 11 اکتبر، کریستف کلمب و همسفرش پدرو گوتیرز هنگامی که بر عرشه کشتی سانتا ماریا ایستاده بودند شیء درخشانی را در دور دست مشاهده کردند. این شیء در تمام طول شب چندین بار مشاهده شد و مرتباً بالا و پایین می رفت. کریستف کلمب قبل از اینکه به خشکی برسد به مدت چهارساعت شاهد پرواز آن شیء بود. او در یادداشت هایش این پدیده را نشانه رسیدن آنها به خشکی ذکر کرده است.
همچنین در کتب تاریخ آمده است که در سال 1554 میلادی در ساعات 6تا8 صبح 10 مارس در فرانسه در اطراف ماه یک نقطه نورانی دیده شد که از خود نورهایی پخش می کرد و صدایی گوشخراش داشت و مانند نوک یک پیکان به نظر می رسید که از یک پهلوی خود به پهلوی دیگر می چرخید.