10-27-2014, 10:57 AM
x935418 نوشته: اگر کیفیتش بهتر یا برابر چینی باشه و قیمتش کمتر ، چرا نخریم ؟
ولی بحث کیفیت مطرحه . تلسکوپ ابزار حساسیه ، تق ولق بودن قطعات در چیزهای معمولی مشکلی نداره ولی تو تلسکوپ فاجعه است.
فکر کنم گفتید آینه رو می خواید وارد کنید، خوب فوکوسر رو چی ؟ فکر کنید قابل ساختن باشه ؟
خاطرتون هست جناب اورفیک اشتباها می گفت با خارج کردنش زاویه اش تغییر میکنه ؟ البته اینطور نبود ولی اینکه شما بسازید ممکنه اینطوری باشه !
سه پایه چطور، به نظرتون می شه مثلا ای کیو پنچ رو ساخت ؟ و در حد همون ای کیو پنج چینی دقت داشته باشه ؟
به هر صورت همانطور که در اول گفتم ، اگه کیفیت قابل قبول باشه و قیمت پایینتر باشه چرا نخریم ؟
همت شما قابل تقدیره !
محصول مورد نظرم در ابتدا 8 اینچ دابسونی لوله کامل هست و در برنامه سال های بعد، 12 اینچ دابسونی فلکس تیوب و تلسکوپ سه اینه، موتور ردیاب و goto برای دابسونی و تولید نرم افزار نجومی برای موبایل.
چند تا پروژه هم برای پارک های بزرگ در نظر دارم که توشون تلسکوپ نصب کنم.
اینا فقط فکرای منه و خیلی کلی هست و قطعا رویایی به نظر میاد. من هنوز شرکتی تاسیس نکردم که بخوام برنامه بلند مدت داشته باشم.
فوکوسر و فایندر هم اماده تهیه میشن.
در واقع من قراره کار سفارشی و تکی انجام بدم، نه تولید انبوه.
خریدار در هنگام خرید، لوازم جانبی مورد نظرش رو انتخاب میکنه و ما همونو براش نصب میکنیم.
انتخاب رنگ بدنه و فوکوسر و فایندر و چشمی ها با خود مشتری هست، ولی بطور پیشفرض اگر مشتری انتخابی نداشته باشه، یک مدل از هر کدوم اینا روی تلسکوپ ارائه میشه. (البته مشتری میتونه تماس بگیره و مثلا بگه من خودم چشمی دارم و نمیخوام، که در اونصورت طبق درخواست مشتری عمل میشه)