06-14-2015, 09:52 PM
با سلام
امشب میخوام یه کتاب رو معرفی کنم در راستای نجوم با ادبیات
به اسم کتاب فرهنگ اصطلاحات نجومی- همراه با واژه*های کیهانی در شعر فارسی
به نویسندگی ابوالفضل مصفی
در توضیحاتش اومده که :
در این کتاب ، مجموعه ایی از اصطلاحات نجومی و تقویمی که در ادبیات فارسی به کار رفته شده ، همراه با واژه ها ، استعارات و تعبیرات مربوط به آن در اشعار جمع شده نویسنده این کتاب سعی کردن که همراه با توضیح واژه های نجومی و فلکی در شعر وسعت آن ها رو توی ادب پارسی نشون بده و نحوه درگیری سخنوران با این ابیات رو توضیح بدن
( فقط یه عذر خواهی به خاطر این نوع ادبیاتم چون توضیحاتش رو از روی متنی نوشتم هم ادبی شد و هم گفتاری که خودم روشو میخوندم به هر حال ببخشید )
زمانی که اسم اقای ابوالفضل مصفی رو سرچ کردم یه سری مقالات دیگه هم از ایشون دیدم که لینکش رو واستون میذارم
ابوالفضل مصفی - پایگاه مجلات تخصصی نور
همیشه موفق باشین
امشب میخوام یه کتاب رو معرفی کنم در راستای نجوم با ادبیات
به اسم کتاب فرهنگ اصطلاحات نجومی- همراه با واژه*های کیهانی در شعر فارسی
به نویسندگی ابوالفضل مصفی
در توضیحاتش اومده که :
در این کتاب ، مجموعه ایی از اصطلاحات نجومی و تقویمی که در ادبیات فارسی به کار رفته شده ، همراه با واژه ها ، استعارات و تعبیرات مربوط به آن در اشعار جمع شده نویسنده این کتاب سعی کردن که همراه با توضیح واژه های نجومی و فلکی در شعر وسعت آن ها رو توی ادب پارسی نشون بده و نحوه درگیری سخنوران با این ابیات رو توضیح بدن
( فقط یه عذر خواهی به خاطر این نوع ادبیاتم چون توضیحاتش رو از روی متنی نوشتم هم ادبی شد و هم گفتاری که خودم روشو میخوندم به هر حال ببخشید )
زمانی که اسم اقای ابوالفضل مصفی رو سرچ کردم یه سری مقالات دیگه هم از ایشون دیدم که لینکش رو واستون میذارم
ابوالفضل مصفی - پایگاه مجلات تخصصی نور
همیشه موفق باشین
«اهورامزدا گفت ای زرتشت اسپنتمان تو نباید که عهد و پیمان بشکنی
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و
نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی
چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک»
مهریشت فقره 2
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و
نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی
چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک»
مهریشت فقره 2