بررسی منظومه شمسی
#1
سیارات در اطراف خورشید در مدارهایی که در نزدیکی یک صفحه مشترک قرار میگیرند حرکت انتقالی دارند . مدار عطارد نزدیکترین سیاره به خورشید نسبت به مدار زمین 7 درجه و مدار پلوتون 17/2 درجه کج است . زاویه میل صفحه بقیه سیارات موجود در این مدار بیش از 3/4 درجه نیست . بنابراین منظومه شمسی اص.لا شبیه به قرص است .

حرکت وضعی خورشید و سیارات حول محورهای خود نیز به نظر می رسد به شکل قرص مربوط باشد . خورشید با خط استوای خود که فقط 7/25 درجه نسبت به مدار زمین زاویه دارد می چرخد و بیشتر خطوط استوایی سیارات دیگر کمتر از 30 درجه کج است . حرکت وضعی ناهید و اورانوس ویژه است . ناهید در مقایسه با دیگر سیارات در جهت عکس و اورانوس به پهلو یعنی خط استوایش تقریبا بر مدارش عمود است می چرخد . ظاهرا جهت ارجح حرکت در منظومه شمسی ( حرکت در جهت مخالف عقربه های ساعت هنگامی که از طرف شمال دیده می شود ) نیز به شکل قرص مربوط است . حرکت انتقالی و وضعی تمام سیارات به دور خورشید در خلاف جهت حرکت عقربه ساعت می باشد به جز زهره و اورانوس .

بنابراین به جز چند استثناء بیشتر آنها قابل درک هستند ، حرکت انتقالی و وضعی در منظومه شمسی از یک قرص پیروی می کند . اما چشمان تیز ممکن است طرح فوق العده دیگری را در مدارهای سیاره ای آشکار سازی کند . هر سیاره کمتر از دو برابر نسبت به همسایه مجاورش از خورشید فاصله دارد . در سال 1776 یوهان تیتوس رشته ساده ای از اعداد را کشف کرد که این فواصل را باز تولید نمود . چن این گزارش برای اولین بار توسط وی در سال 1772 ارائه شد ، رشته فوق قانون تیتوس - بد نامیده می شود . هیچکس دلیل اینکه چرا قانون تیتوس _ بد فاصله سیارات را موجب می شود نمی داند . اما همیشه تفسیر این بوده که سیارات بوسیله بعضی از فرایند های تصادفی تشکیل نشده اند . برای مثال آنها نمی توانستند بصورت تصادفی طی میلیاردها سال بوجود آمده باشند.
پاسخ


پیام‌های این موضوع
بررسی منظومه شمسی - توسط naruto sh - 02-28-2014, 01:01 AM
بررسی منظومه شمسی - توسط naruto sh - 02-28-2014, 01:37 AM
بررسی منظومه شمسی - توسط naruto sh - 02-28-2014, 03:14 PM
بررسی منظومه شمسی - توسط naruto sh - 03-01-2014, 11:34 PM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان