در مورد مریخ
#21
سلام
ورودتون رو به تالار تبریک میگم.
مریخ به خاطر شرایط جویش نمیتونه آب ر به صورت مایع نگه داره برای همین اگه در اثر گرما یخ های مریخ تبدیل به بخار میشه.
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»

حسین ابراهیمی
پاسخ
#22
[COLOR="#0000FF"].کشف دو منطقه از مریخ که می توانسته اند میزبان حیات باشند !

.دانشمندان ناسا دو گودال کوچک را در سطح مریخ شناسایی کردند که غنی از کانیهایی است که با آب ترکیب شده اند و می توانسته اند میزبان حیات باشند.






محققان موسسه علوم سیاره توکسان در آریزونا در تحقیقاتی که با بودجه ناسا انجام شده است دو گودال کوچک را در سطح سیاره سرخ یافته اند که غنی از کانیهایی است که با آب مخلوط شده اند که نشان می دهند در زمانهای نسبتاً اخیر تاریخ این سیاره می توانسته اند میزبان حیات باشند.

این سیاره شناسان در این خصوص توضیح دادند: "ما دو منطقه را در هزارتوی شب (Noctis Labyrinthus) کشف کردیم که انواع مختلفی از کانیهایی را نشان می دهند که باید در اثر فعالیت آب تشکیل شده باشند. کانیهایی که پیدا کردیم و اسمکتیت های آهن و منیزیم نام دارند بسیار جوانتر از سایر سنگهای Noctis Labyrinthus و سایر نقاط مریخ هستند. این بدان معنی است که در دوران اخیر در این دو گودال آب وجود داشته است."


[/COLOR]
پاسخ
#23
[COLOR="#FF0000"]مریخ تا هزار سال دیگر قابل سکونت است .

دانشمندان ناسا معتقدند که در حدود هزار سال دیگر گیاهان می توانند در مریخ رشد کنند و بنابراین سیاره سرخ ظرف هزاره آینده قابل سکونت خواهد شد.

دانشمندان آژانس فضایی آمریکا در پیش بینی های خود نشان دادند که در سیاره سرخ باید یک اثر گلخانه ای از نوع اثری که در حال گرم کردن اتمسفر زمین است شکل گیرد. به این ترتیب تا هزار سال آینده مریخ به سیاره ای قابل سکونت تبدیل خواهد شد.

براساس گزارش National Geographic آلمان، گرمایی که دی اکسید کربن را ذوب می کند در دو قطب و خاک سیاره سرخ وجود دارد. برای شروع این پدیده نیاز به سقوط شهاب سنگهایی بر روی مریخ و گذاشتن آینه های بزرگی در مدار اطراف این سیاره است. به کمک این شهاب سنگها و آینه ها می توان شرایط را برای تولید گازهای گرم کننده گلخانه ای آماده کرد.

به محض رسیدن به میزان کافی دی اکسید کربن برای رساندن دما به بالای صفر درجه، بارش باران آغاز می شود و آب در سطح این سیاره جریان می یابد.

به گفته این محققان، می توان از زمین باکتریها و قارچهایی را برای کشت در بیابانهای سنگی مریخ فرستاد و پس از آن نمونه های گیاهی و درختان را در سیاره سرخ کاشت.

انرژی برای ساخت شهرهای ساخته شده در مریخ نیز می تواند از نیروگاههای اتمی، نیروگاههای بادی و یا راکتورهای ترکیب هسته ای تامین شود. سپس می توان بخشی از جمعیت زمین را به سیاره سرخ انتقال داد.
[/COLOR]
پاسخ
#24
[COLOR="#FF0000"]سفر به مریخ تا چند دهه بعد

اعلام سیاست*های جدید ناسا و پیش*بینی ارسال اولین موجودات زمینی به سیاره سرخ تا دو-سه دهه آینده، دانشمندان در جستجوی راه*حلی برای تولید اکسیژن، آب و غذا در سطح سیاره مریخ برآمده و باکتری*هایی را روی زمین یافته*اند که می*توانند سیاره سرخ رابرای میزبانی گیاهان زمینی آماده کنند.

پانزدهم آوریل / 26 فروردین گذشته بود که باراک اوباما در مرکز فضایی کندی از ارسال اولین موجودات زمینی به مدار سیاره سرخ تا اواسط دهه 2030 / 1410 خبر داد. اگر چنین اتفاقی بیفتند و همه نقشه*ها به خوبی پیش رود، می*توان گفت که ناسا، پس از این که برنامه آپولو را در دهه 1960 / 1340 برای فرود بر ماه اجرا کرد، مرحله جدیدی از اکتشافات فضایی را کلید خواهد زد.

به گزارش نیوساینتیست، رفتن به مریخ یک قدم بزرگ است، اما قطعا ایجاد شرایطی برای دوام آوردن بر روی این همسایه فضایی قدمی بزرگ*تر از آن خواهد بود. از همان وقتی که صحبت از مهاجرت به مریخ به میان آمد، دانشمندان زیادی در مراکز تحقیقاتی متعدد به انواع و اقسام آزمایش*ها دست زدند تا بتوانند شرایط سکونت را مساعد کنند. در یکی از این آزمایش*ها دانشمندان موفق شدند میکروارگانیسم*هایی تولید کنند که قادرند سنگ*های مریخی را به خاک تبدیل کنند، اکسیژن مورد نیاز برای تنفس را تولید، آب را تصفیه و زباله*ها را بازیافت کنند. قرار است از این کلونی*های میکروبی به عنوان اولین عناصر سازنده باغ*های مریخی استفاده شود.

کارل اولسون فرانسیس از موسسه تحقیقات علوم فضایی دانشگاه اپن در انگلستان به همراه تیم تحقیقاتیش در آزمایشی موفق شدند کپسولی پر از نمونه*های سنگ*های دریایی را، که مأوایی برای طیف وسیعی از میکروب*ها مثل سیانوباکتری*های فتوسنتزکننده بودند، به وسیله راکت سایوز به مداری کم*ارتفاع از سطح زمین بفرستند. آن*ها محتویات این کپسول را در معرض فضای خلاء قرار دادند و دریافتند مقدار زیاد پرتوهای فرابنفش در مریخ باعث عقیم شدن هر چیزی خواهد شد، بنابراین تمامی باغ*های مریخی باید توسط یک گلخانه محافظت شوند.

این آزمایش همچنین تاییدی بر این فرضیه بود که سلول*های زنده می*توانند در فضا به وسیله سنگ*های آسمانی جابجا شوند. به عبارت دیگر وقتی یک شهاب*سنگ به سطح یک سیاره برخورد می*کند ممکن است ذره*هایی از سنگ*های حاوی میکروارگانیسم*های زنده را به به فضا پرتاب کند و اگر این موجودات بتوانند خلاء فضا را تحمل کنند، با قرار گرفتن روی سطح سیاره*ای دیگر می*توانند دوباره رشد خود را آغاز کنند. شکی نیست که موجودات طراحی شده برای باغ*های مریخی هم باید توسط سفینه فضایی به آن*جا منتقل شوند.

گفته می*شود که سیانوباکترهای فتوسنتزکننده کاندیدای خوبی برای استفاده طولانی مدت در ماموریت*های فضایی هستند، چون می*توانند یک تولیدکننده اولیه باشند. همین خاصیت آن*ها بود که آزانس فضایی اروپا آن*ها را به عنوان قسمتی از سیستم بازیافت*کننده خود در نظر گرفت.

تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مریخ جای خیلی بدی هم برای احداث باغ*های غیرزمینی نیست. دمای استوای مریخ در اواسط تابستان 20 درجه سانتی*گراد است و اتمسفر آن 95 درصد دی*اکسیدکربن دارد. این*ها خبرهایی شگفت*انگیز و امیدبخش برای فتوسنتز است، اما خبر بد این است که مشکل اساسی باغ*های مریخی، فقدان خاک است.

اولین باغبانی که وارد مریخ شود، فقط می*تواند کودها را به سنگ*های قابل خاک شدن مریخ بیافزاید و گیاهانی را پرورش دهد؛ اما در درازمدت باید بتواند راهی برای تبدیل بازالت آتشفشانی، که سطح وسیعی از مریخ را پوشانده است، به خاک و یا هرنوع ساختار حمایتی دیگری برای گیاه پیدا کند.

شاید باکتری*های بازالت*خوار پاسخ مناسبی برای این مشکل باشند؛ راهکاری که پول ویلکینسون از دانشگاه اپن ارائه داده است. این محقق در صخره*های بازالتی ایسلند به دنبال ارگانیسم*هایی است که بتوانند در مریخ زنده بمانند و سنگ*های مریخ را به مکانی برای پرورش گیاه تبدیل کنند.

ویلکینسون همچنین در تحقیقات خود به این نتیجه رسید که پادشاه واقعی فرایند خاکسازی، گلسنگ*ها هستند. خوشبختانه این گلسنگ*ها که کلونی آن*ها روی اغلب صخره*های مرطوب روی زمین پیدا می*شود، جزو موجوداتی هستند که در آزمایشات شبیه*سازی فضا هم تحمل زیادی نشان داده*اند.

یک تیم دیگر تحقیقاتی نیز به سرپرستی جین پییر دوورا از موسسه تحقیقات گیاهی برلین، گلسنگ*ها را در شرایطی مشابه با آن*چه در برخی قسمت*های مریخ یافت می*شود، البته بدون مقادیر کشنده پرتوهای فرابنفش، قرار داد و نشان داد که می*توانند فتوسنتز کنند.

البته هیچ یک از این گفته*ها به این معنی نیست که مریخ در معرض تغییرات جدی معدنی است. لااقل در آینده*ای نزدیک چنین اتفاقی نخواهد افتاد؛ اما باید گفت که عناصر شروع کننده برای مهاجرت زمینی*ها به سیاره سرخ درحال جور شدن با یکدیگر هستند.

تنها چیزی که باقی مانده، محافظت باغ*های مریخی از پرتوهای کشنده فرابنفش است. مریخ لایه ازن ندارد که بتواند این اشعه را فیلتر کند، اما شاید بتوان با تغییر دادن مریخ، آن را هرچه بیشتر شبیه زمین کرد. لازمه این اتفاق هم گازهای گلخانه*ای مثل سی.اف.سی*ها هستند که در مقادیر زیادی وارد جو مریخ شوند و آن را گرم کنند؛ شاید در آن زمان بتوان یک لایه مشابه ازن برای مریخ ساخت.

اگر تمامی این اتفاقات بیفتند و مریخ قابل سکونت شود، مرحله بعدی تنظیم یک دستورالعمل حفاظتی سیاره*ای است که هدف آن، جلوگیری از آلوده شدن سیاره*های دیگر به زندگی خاکی و زمینی باشد!
[/COLOR][ATTACH=CONFIG]999[/ATTACH]


فایل‌های پیوست
.jpg   mars.jpg (اندازه 35.67 KB / تعداد دانلود: 2)
پاسخ
#25
قدم گذاشتن "فضانوردان مریخ" بر روی زمین
دانش > فضا - همشهری آنلاین: فضانوردانی که در ماموریت شبیه سازی سفر به مریخ حضور داشتند روز جمعه، پس از 520 روز از کپسول بدون پنجره خود خارج شده و قدم بر روی زمین گذاشتند

سرنشینان کپسول فضایی شبیه سازی شده برای سه روز تحت مراقبت های پزشکی قرار خواهند گرفت


هر یک از این فضانوردان برای حضور در این پروژه طولانی و طاقت فرسا 100 هزار دلار دستمزد خواهند گرفت. روز جمعه سرنشینان رنگ پریده اما خندان پروژه مریخ 500 پس از سپری کردن 520 روز از زندگی خود در کپسولی بدون پنجره در مسکو، از این کپسول خارج شده و به زندگی عادی خود بازگشتند.

این تیم متشکل از سه روس، یک فرانسوی، یک ایتالیایی و یک چینی بود که طی 520 روز سفری به سوی مریخ را به همراه شرایطی از قبیل استرس سفر، محبوس بودن و خستگی شدید ناشی از یک سفر بین ستاره*ای تجربه کردند، تنها ویژگی که امکان شبیه سازی آن وجود نداشت خلاء و بی وزنی بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، زمانی که این افراد از محبس خود قدم بیرون گذاشتند هیچ نشانه*ای از خستگی در چهره آنها دیده نمی*شد و این افراد از اینکه در یکی از طولانی*ترین سفرهای فضایی شبیه سازی شده حضور داشتند ابراز خشنودی کردند. این افراد در سلامت کامل به سر می*برند و تمامی سیستم*های حیاتی بدن آنها به خوبی عمل می*کنند.

6 فضانورد در حین پروژه با اعضای خانواده و مرکز کنترل از طریق اینترنت در ارتباط بودند که به منظور شبیه سازی شرایط سفر، این ارتباط با تاخیر زمانی ویژه سفرهای فضایی انجام می*گرفت.

غذای این فضانوردان انواع غذاهای کنسروی مشابه آنچه در ایستگاه فضایی بین المللی سرو می*شود بوده است. سرنشینان کپسول برای سه روز در قرنطینه پزشکی به سر خواهند برد تا میزان احتمال ابتلا به بیماری*های عفونی در آنها پایین بیاید.

تا اجرای واقعی چنین ماموریتی هنوز مدت زمان زیاد باقی مانده است زیرا انسان برای اجرای چنین ماموریتی باید با چالش*های بزرگ مالی و تکنیکی مواجه شود که یکی از مهمترین آنها ساختن لایه محافظ سبکی برای محافظت در برابر تابش*های کیهانی است.
نجومبرترینعلم دنیاست ...
پاسخ
#26
[COLOR="#0000FF"]

[B]بادهاي پرسرعت ، طوفان وستونهاي گردوغبار در مريخ


صبح زود است و خورشيد در آمده ستوني عظيم از گرد و غبار در امتداد شنهاي سرخ در حرکت است واثراتش به جو رسيده . در ابتدا دانشمندان سياره شناس نتوانستند سرعت اين طوفانهاي پيچشي ر ا تخمين بزنند تا اينکه به همت ديويد چوئي از مرکز پرواز فضايي گادارد ناسا در گرين بلت ماريلند از طريق عکسهاي با رزولوشن بالا ارسالي از هايريس ، مدارگرد اکتشافي مريخ توانست سرعت اين بادها را ثبت کند خوشبختانه عکسها در زمان اوج طوفان وبا جزئياتش بود . چوئي از روي اين نشانه ها وجزئيات وفاصله زماني ميان فرمها توانست سرعت اين بادها را مشخص کند . سرعت بادها 45متر در هرثانيه است که در زمين با قدرت طوفانهاي بالاي 23متر در ثانيه شباهت دارد .طوفانهاي با سرعت 20 تا30 متر در ثانيه آرام محسوب مي شوند . يافته ها تکميل شد وچوئي نتايج را در 13اکتبر در کنگره علمي سياره شناسي اروپا و جامعه نجومي آمريکا شاخه علوم سياره اي مطرح کرد .چوئي اظهار داشت که طوفانهاي مريخي گودالهايي هست که نيرو در آنجا فوق العاده است اين طوفانها عموما حوالي ساعت 3:00به وقت محلي در مريخ ظاهر شدند و بين 150 تا 700متر به بالا کشيده شده اند .

برگرفته از : جهان امروز [/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH]


فایل‌های پیوست
.jpg   11-10-18-234048book1.jpg (اندازه 24.4 KB / تعداد دانلود: 0)
پاسخ
#27
[ATTACH=CONFIG]1052[/ATTACH][COLOR="#0000FF"]

[B]فوبوس - گرونت، شايد وقتي ديگر


ارسال در: 1390/08/18-13:55
به نظر مي*رسد طالع بهرام براي همسايه*هاي شمالي*مان چندان خوش يمن نباشد و آن*ها همچنان در بلند پروازي*هاي* فضايي*شان ناكام مانده باشند.

هاشم سیماب

به نظر مي*رسد طالع بهرام براي همسايه*هاي شمالي*مان چندان خوش يمن نباشد و آن*ها همچنان در بلند پروازي*هاي* فضايي*شان ناكام مانده باشند.

15 سال پس از آخرين ماموريت ناكام روس*ها به مريخ، تازه*ترين تلاش دانشمندان اين كشور براي انجام ماموريتي جاه طلبانه به مريخ، در خطر نابودي كامل قرار دارد. اين ماموريت كه فوبوس - گرونت نام دارد (گرونت در زبان روسي به معناي خاك است)، به مقصد يكي از دو قمر مريخ - فوبوس- پرتاب شده است. فوبوس جرمي سيب زميني شكل به درازاي 27 كيلومتر است كه احتمال مي*رود سياركي به دام افتاده در جاذبه*ي مريخ بوده باشد.

بنا بود اين كاوشگر پس از نشستن بر روي اين ماه، نمونه*هايي از سنگ و خاك آن را به زمين برگرداند. بدين ترتيب كاوشگر روسي مي*توانست اطلاعات ارزشمندي در مورد منشاء اين قمر در اختيار دانشمندان قرار دهد. انتطار مي*رفت فوبوس - گرونت پس از سي و سه ماه نمونه*هاي جمع آوري شده را به زمين بر گرداند.

اهميت اين ماموريت از جنبه*ي ديگري نيز حايز اهميت بوده است: بنا بود موشك حامل ماهواره روسي "ينگتو-1"، نخستين ماهواره*ي چيني*ها را نيز به مدار مريخ برساند.

با اين وجود موشك حامل اين دو كاوشگر، 11 دقيقه پس از پرتاب و بعد از قرار گرفتن در مدار زمين دچار مشكل شد و به دليل روشن نشدن موتور تعيين كننده مسير حركت آن به مقصد، تا به حال از ادامه راه باز مانده است.

بنا به گفته سخنگوي سازمان فضايي روسيه، مهندسان مي*كوشند با رفع اين مشكل فني كاوشگر را بار ديگر در مسير درست قرار دهند. آن*ها براي اين كار فقط سه روز فرصت دارند.

پس از سه روز، باطري*هاي سفينه خالي خواهد شد و كاوشگر براي هميشه در مدار زمين باقي خواهد ماند.

كاوشگر فوبوس - گرانت به نسبت بزرگ است و در سكوي پرتاب، وزن موشك، ماهواره*ها و سوخت آن به بيش از يازده تن مي*رسد. اين كاوشگر دقايقي بعد از نيمه شب به وقت محلي – 11 و 45 دقيقه بعد از ظهر سه*شنبه به وقت تهران – از پايگاه بايكونور قزاقزستان به فضا پرتاب شد.



طعم تلخ شكست

كارشناسان بر اين باورند كه اگر مشكل به وجود آمده به دليل ايرادي نرم*افزاري باشد، امكان رفع آن وجود دارد، اما اگر اشكال، سخت*افزاري باشد، آنگاه بايد فوبوس - گرانت را به جمع پروژه*هاي ناكام روس*ها اضافه كرد.

طلسم پروژه*هاي ناكام روسي به مقصد مريخ از دهه 1960 تا به امروز ادامه دارد. تمام شانزده ماموريت روس*ها براي رسيدن به مريخ با شكست مواجه شده و آخرين تلاش روس*ها در سال 1996 نيز، در مرحله پرتاب متوقف شد. در همان سال امريكايي*هاي موفق شدند مدارگرد "نقشه بردار سراسري مريخ" را با موفقيت به مدار مريخ برسانند. مدارگرد ژاپني نوزومي نيز دو سال بعد از رسيدن به مدار مريخ باز ماند و به جمع حدود 30 ماموريت ناموفق مريخ پيوست.

در صورتي كه مشكل فوبوس - گرانت بر طرف شود، اين كاوشگر حدود 11 ماه بعد به مريخ مي رسد و پس از رها كردن ماهواره چيني، بر سطح فوبوس خواهد نشست. سپس بازوهاي كاوشگر براي برداشتن نمونه*هاي سطحي باز مي*شود.

دلايل زيادي براي مطالعه بر روي فوبوس وجود دارد. با اين وجود تا به حال فقط ماهواره*هايي كه از نزديكي آن عبور كرده*اند به بررسي قمر پرداخته*اند. تراكم اين ماه بسيار كم است و گمان مي*رود كه ساختاري متخلخل با فضاهاي خالي داشته باشد. برخي از دانشمندان بر اين باورند كه شايد اين قمر، تكه*اي جدا شده از خود سياره باشد.

به نظر مي*رسد معماي ماه*هاي مريخ، همچنان سر به مهر باقي بماند.


منبع :bbc
[/B][/COLOR]


فایل‌های پیوست
.jpg   26390041images.jpg (اندازه 6.13 KB / تعداد دانلود: 1)
پاسخ
#28
[color="#0000ff"]
[b]برگشتن فضانوردان از مریخ



22 آبان 1390 - فضانوردان سفر به مريخ قلابي پس از 520 روز با چهره*هايي رنگ*پريده، ماموريت خود را به پايان رسانده و از تاسيات فضايي مستقر در مسكو خارج شدند.

Rss اشتراک در فیس بوک [ اخبار فيزيك ]
فضانوردان از مريخ برگشتند

" شش داوطلب شجاع، شش مرد از اتحاديه اروپا، فدراسيون روسيه و كشور چين خود را براي مدت يك سال و نيم در كپسول آب*بندي شده بزرگي زنداني كردند، تا دانش بشر براي اردوكشي به سياره سرخ به حد كافي افزايش پيدا كند. آنها قرار است به مدت 520 روز از همه امتيازات زندگي در سياره آبي رنگ زمين محروم شده و با تكيه بر تجهيزات حمايت از بقا و سرويس*هاي داخل كپسول شبيه*سازيي "مارس 500" به زندگي خود ادامه دهند و بدين*شكل سفر انسان به مريخ را از نقطه نظر پزشكي و روانپزشكي شبيه*سازي نمايند.

يك ايتاليايي، يك فرانسوي، سه روس و يك چيني درب*هاي كپسول شبيه*سازي " مارس 500" را كه در موسسه تحقيقاتي مسكو قرار دارد، به روي خود بستند تا براي هميشه تاريخ، بشر نام آنها را به نيكي ياد كند. بي*شك نوادگان ما كه روزي از پنجره اقامتگاه مريخي خود شاهد طلوع سياره زمين از افق سياره خواهند بود، نام اين شش مرد شجاع را در ذهن به بزرگي ياد خواهند كرد."
[attach=config]1076[/attach]

شايد خيلي ها گمان مي كردند اين پروژه با شكست مواجه شود اما نتيجه كار چيزي به جز تصورات آن ها بود. اكنون مدت ماموريت اين فضانوردان قلابي! به اتمام رسيده است و بشر يك گام به سفر به مريخ نزديك تر شده است.

تيم پروژه 15 ميليون دلاري «مريخ 500»* كه توسط سازمان فضايي اروپا و موسسه روسي مشكلات زيست*پزشكي با هدف شبيه*سازي يك ماموريت كامل، به مريخ سفر كرده بودند جمعه هفته گذشته پس از ماه ها آزمايش از تاسيساتي فضايي كه تقريبا همه شرايط سفرهاي بين*سياره*ايي چون حبس، تنش و خستگي به جز حالت بي*وزني را شبيه*سازي مي*كرد خارج شدند. اين گروه، مغرور از دستيابي به ركورد طولاني*ترين سفر فضايي شبيه*سازي شده، آمادگي خود را براي سفر واقعي به سياره مريخ اعلام كردند.

محققان اميدوارند كه بتوانند از داده*هاي جمع*آوري شده در اين سفر براي درك بهتر چالش*هاي فيزيكي و روانشناسي كه فضانوردان در يك سفر واقعي به فضاي عميق با آنها روبرو خواهند بود، استفاده كنند[attach=config]1077[/attach]

روميان چارلز، مهندس فرانسوي حاضر در اين ماموريت در خاطرات خود نوشته است: تيم بين*المللي ما با موفقيت ماموريت مريخ 500 را به پايان رساند. ما با خوشحالي و غرور به سوالي كه يك سال و نيم پيش در مورد قابليت انسان براي تحمل فيزيكي و روانشناسي حبس طولاني مدت براي سفر به مريخ مطرح شد پاسخ مثبت داديم.

به گفته ويتالي ديويدوف، معاون رييس سازمان فضايي روسيه، اين تجربه به هموار شدن مسير براي يك ماموريت واقعي به مريخ كه تا نيمه دهه 2030 امكان*پذير خواهد شد و بايد با همكاري نزديك بين*المللي صورت بگيرد كمك مي*كند. آناتولي گريگوريوف، نايب رييس آكادمي علوم روسيه كه بر اين تجربه نظارت داشته اعلام كرده است اين افراد در سلامت كامل بوده و سيستم*هاي پشتيباني از حيات كار خود را به خوبي انجام داده*اند.
فضانوردان از مريخ برگشتند

اين گروه طي دوره اين ماموريت طولاني از طريق اينترنت كه گهگاه براي شبيه*سازي تاثيرات سفر فضايي با اختلالاتي روبرو بود، با خانواده خود و سازمان دهندگان اين برنامه ارتباط داشتند. به گفته مديران اين برنامه، هر كدام از اعضاي اين ماموريت حدود 100 هزار دلار جايزه دريافت كردند به جز فضانورد چيني كه ميزان جايزه وي توسط مقامات چيني افشا نشده است.

اين فضانوردان كه در ماه ژوئن سال گذشته وارد اين ماموريت شدند، به انجام آزمايش*هايي مانند راه رفتن بر روي مريخ كه در حقيقت يك پاركينگ خودرو در مسكو بود، پرداخته و بر سلامت و تندرستي خود نظارت مي*كردند. براي واقعي*تر كردن اين ماموريت، اين تيم تاخيري 20 دقيقه*اي را در زمان ارتباط با كنترلرهاي ماموريت در برخي نقاط خاص از سفر تجربه مي*كردند. غذاي اين فضانوردان انواع غذاهاي كنسروي مشابه آنچه در ايستگاه فضايي بين المللي سرو مي شود بوده است. سرنشينان كپسول براي سه روز در قرنطينه پزشكي به سر خواهند برد تا ميزان احتمال ابتلا به بيماري هاي عفوني در آنها پايين بيايد.

محققان اميدوارند كه بتوانند از داده*هاي جمع*آوري شده در اين سفر براي درك بهتر چالش*هاي فيزيكي و روانشناسي كه فضانوردان در يك سفر واقعي به فضاي عميق با آنها روبرو خواهند بود، استفاده كنند. اگر چه از جمله كاستي*هاي اين ماموريت عدم توانايي مهندسان براي بازسازي تاثيرات گرانشي يا تابشي بود كه خلاء هايي را در نتايج آنها ايجاد كرد. اقامت چند ماهه در گرانش صفر مي*تواند به تغييرات قابل توجهي در عضلات منجر شود. تابش*هاي بين*ستاره*ايي نيز بر سلامت فضانوردان تاثيرگذار خواهند بود.
فضانوردان از مريخ برگشتند
[attach=config]1078[/attach]
انتظار مي*رود كه بررسي نتايج اين ماموريت براي تعيين اقدامات بعدي توسط دانشمندان مدت يك سال به طول بينجامد. تا اجراي واقعي چنين ماموريتي هنوز مدت زمان زياد باقي مانده است زيرا انسان براي اجراي چنين ماموريتي بايد با چالشهاي بزرگ مالي و تكنيكي مواجه شود كه يكي از مهمترين آنها ساختن لايه محافظ سبكي براي محافظت در برابر تابشهاي كيهاني است.

صرف نظر از اين كه براي اولين بار چه كسي به طور واقعي قدم بر مريخ خواهد گذاشت قطعا نام اين 6 نفر در تاريخ اكتشافات فضايي جاويدان خواهد شد چرا كه آن ها حاضر شدند 520 روز از عمر خود را در يك محيط بسته و ايزوله شده براي نزديك شدن انسان به روياي سفر به مريخ صرف كنند.

منبع: تبيان
[/b][/color]


فایل‌های پیوست
.jpg   4118312725120621549208648096215920176162.jpg (اندازه 7.91 KB / تعداد دانلود: 2)
.jpg   7821410158174710864230221242918612612931.jpg (اندازه 7.99 KB / تعداد دانلود: 0)
.jpg   16210627862472717420215514433129125179203243.jpg (اندازه 8.42 KB / تعداد دانلود: 0)
پاسخ
#29
[color="#0000ff"]
[b]برگشتن فضانوردان از مریخ



22 آبان 1390 - فضانوردان سفر به مريخ قلابي پس از 520 روز با چهره*هايي رنگ*پريده، ماموريت خود را به پايان رسانده و از تاسيات فضايي مستقر در مسكو خارج شدند.

Rss اشتراک در فیس بوک [ اخبار فيزيك ]
فضانوردان از مريخ برگشتند

" شش داوطلب شجاع، شش مرد از اتحاديه اروپا، فدراسيون روسيه و كشور چين خود را براي مدت يك سال و نيم در كپسول آب*بندي شده بزرگي زنداني كردند، تا دانش بشر براي اردوكشي به سياره سرخ به حد كافي افزايش پيدا كند. آنها قرار است به مدت 520 روز از همه امتيازات زندگي در سياره آبي رنگ زمين محروم شده و با تكيه بر تجهيزات حمايت از بقا و سرويس*هاي داخل كپسول شبيه*سازيي "مارس 500" به زندگي خود ادامه دهند و بدين*شكل سفر انسان به مريخ را از نقطه نظر پزشكي و روانپزشكي شبيه*سازي نمايند.

يك ايتاليايي، يك فرانسوي، سه روس و يك چيني درب*هاي كپسول شبيه*سازي " مارس 500" را كه در موسسه تحقيقاتي مسكو قرار دارد، به روي خود بستند تا براي هميشه تاريخ، بشر نام آنها را به نيكي ياد كند. بي*شك نوادگان ما كه روزي از پنجره اقامتگاه مريخي خود شاهد طلوع سياره زمين از افق سياره خواهند بود، نام اين شش مرد شجاع را در ذهن به بزرگي ياد خواهند كرد."
[attach=config]1076[/attach]

شايد خيلي ها گمان مي كردند اين پروژه با شكست مواجه شود اما نتيجه كار چيزي به جز تصورات آن ها بود. اكنون مدت ماموريت اين فضانوردان قلابي! به اتمام رسيده است و بشر يك گام به سفر به مريخ نزديك تر شده است.

تيم پروژه 15 ميليون دلاري «مريخ 500»* كه توسط سازمان فضايي اروپا و موسسه روسي مشكلات زيست*پزشكي با هدف شبيه*سازي يك ماموريت كامل، به مريخ سفر كرده بودند جمعه هفته گذشته پس از ماه ها آزمايش از تاسيساتي فضايي كه تقريبا همه شرايط سفرهاي بين*سياره*ايي چون حبس، تنش و خستگي به جز حالت بي*وزني را شبيه*سازي مي*كرد خارج شدند. اين گروه، مغرور از دستيابي به ركورد طولاني*ترين سفر فضايي شبيه*سازي شده، آمادگي خود را براي سفر واقعي به سياره مريخ اعلام كردند.

محققان اميدوارند كه بتوانند از داده*هاي جمع*آوري شده در اين سفر براي درك بهتر چالش*هاي فيزيكي و روانشناسي كه فضانوردان در يك سفر واقعي به فضاي عميق با آنها روبرو خواهند بود، استفاده كنند[attach=config]1077[/attach]

روميان چارلز، مهندس فرانسوي حاضر در اين ماموريت در خاطرات خود نوشته است: تيم بين*المللي ما با موفقيت ماموريت مريخ 500 را به پايان رساند. ما با خوشحالي و غرور به سوالي كه يك سال و نيم پيش در مورد قابليت انسان براي تحمل فيزيكي و روانشناسي حبس طولاني مدت براي سفر به مريخ مطرح شد پاسخ مثبت داديم.

به گفته ويتالي ديويدوف، معاون رييس سازمان فضايي روسيه، اين تجربه به هموار شدن مسير براي يك ماموريت واقعي به مريخ كه تا نيمه دهه 2030 امكان*پذير خواهد شد و بايد با همكاري نزديك بين*المللي صورت بگيرد كمك مي*كند. آناتولي گريگوريوف، نايب رييس آكادمي علوم روسيه كه بر اين تجربه نظارت داشته اعلام كرده است اين افراد در سلامت كامل بوده و سيستم*هاي پشتيباني از حيات كار خود را به خوبي انجام داده*اند.
فضانوردان از مريخ برگشتند

اين گروه طي دوره اين ماموريت طولاني از طريق اينترنت كه گهگاه براي شبيه*سازي تاثيرات سفر فضايي با اختلالاتي روبرو بود، با خانواده خود و سازمان دهندگان اين برنامه ارتباط داشتند. به گفته مديران اين برنامه، هر كدام از اعضاي اين ماموريت حدود 100 هزار دلار جايزه دريافت كردند به جز فضانورد چيني كه ميزان جايزه وي توسط مقامات چيني افشا نشده است.

اين فضانوردان كه در ماه ژوئن سال گذشته وارد اين ماموريت شدند، به انجام آزمايش*هايي مانند راه رفتن بر روي مريخ كه در حقيقت يك پاركينگ خودرو در مسكو بود، پرداخته و بر سلامت و تندرستي خود نظارت مي*كردند. براي واقعي*تر كردن اين ماموريت، اين تيم تاخيري 20 دقيقه*اي را در زمان ارتباط با كنترلرهاي ماموريت در برخي نقاط خاص از سفر تجربه مي*كردند. غذاي اين فضانوردان انواع غذاهاي كنسروي مشابه آنچه در ايستگاه فضايي بين المللي سرو مي شود بوده است. سرنشينان كپسول براي سه روز در قرنطينه پزشكي به سر خواهند برد تا ميزان احتمال ابتلا به بيماري هاي عفوني در آنها پايين بيايد.

محققان اميدوارند كه بتوانند از داده*هاي جمع*آوري شده در اين سفر براي درك بهتر چالش*هاي فيزيكي و روانشناسي كه فضانوردان در يك سفر واقعي به فضاي عميق با آنها روبرو خواهند بود، استفاده كنند. اگر چه از جمله كاستي*هاي اين ماموريت عدم توانايي مهندسان براي بازسازي تاثيرات گرانشي يا تابشي بود كه خلاء هايي را در نتايج آنها ايجاد كرد. اقامت چند ماهه در گرانش صفر مي*تواند به تغييرات قابل توجهي در عضلات منجر شود. تابش*هاي بين*ستاره*ايي نيز بر سلامت فضانوردان تاثيرگذار خواهند بود.
فضانوردان از مريخ برگشتند
[attach=config]1078[/attach]
انتظار مي*رود كه بررسي نتايج اين ماموريت براي تعيين اقدامات بعدي توسط دانشمندان مدت يك سال به طول بينجامد. تا اجراي واقعي چنين ماموريتي هنوز مدت زمان زياد باقي مانده است زيرا انسان براي اجراي چنين ماموريتي بايد با چالشهاي بزرگ مالي و تكنيكي مواجه شود كه يكي از مهمترين آنها ساختن لايه محافظ سبكي براي محافظت در برابر تابشهاي كيهاني است.

صرف نظر از اين كه براي اولين بار چه كسي به طور واقعي قدم بر مريخ خواهد گذاشت قطعا نام اين 6 نفر در تاريخ اكتشافات فضايي جاويدان خواهد شد چرا كه آن ها حاضر شدند 520 روز از عمر خود را در يك محيط بسته و ايزوله شده براي نزديك شدن انسان به روياي سفر به مريخ صرف كنند.

منبع: تبيان
[/b][/color]
پاسخ
#30
[COLOR="#FF0000"]یک خبر از دوماه پیش مریخ

کشف شواهد جریان آب در مریخ
[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]
ناسا از کشف شواهد جریان آب در مریخ خبر داد !



سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرده که شواهدی دال بر وجود آب جاری در کره مریخ کشف کرده است.

به گفته ناسا، در گرم ترین ماه های مریخ، در برخی از نقاط این کره، آب جریان پیدا می کند.این کشف، احتمال وجود موجودات زنده در مریخ را قوی تر کرده است.

ناسا حدود ۱۰ سال پیش از وجود آب به شکل یخ زده در دو قطب مریخ خبر داده بود اما این نخستین بار است که می گوید شواهد جریان آب در این کره را کشف کرده است.

منبع:دنیایی فراتر از زمین ( هوا فضا و نجوم )
[/COLOR]
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
جو مریخ... asgari 4 3,821 08-11-2014, 11:21 AM
آخرین ارسال: asgari
چهار میلیارد سال پیش بروی کره مریخ New Astronomer 0 2,382 07-20-2013, 10:02 PM
آخرین ارسال: New Astronomer
فیلم مریخ behzad ashi 3 3,052 09-14-2010, 10:30 PM
آخرین ارسال: behzad ashi
مریخ نورد روح stars 1 2,328 09-04-2009, 04:54 PM
آخرین ارسال: abadanastro
نظریه میلانکوویچ در مورد یخچال ها و گسترش انها در گذشته زمین Geologist 4 3,228 04-30-2009, 10:48 PM
آخرین ارسال: Castor va Pollux
مقایسه زمین و مریخ iran_nasa 0 5,479 09-09-2005, 03:19 PM
آخرین ارسال: iran_nasa
یه تصویر باحال از مریخ 1 3,788 10-12-2004, 09:55 AM
آخرین ارسال:

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان