موضوعها: 46
درود به همه دوستان
ایملی داشتم که بسیار برایم جالب بود و آن را آقای "امیر محمد طیبی" ارسال کرده*اند. ایشان سوال خود را اینگونه مطرح کردند :
اگر دو جسم داشته باشیم، از فاصله ی 400 متری دیگر نمی توان تشخیص داد که کدام یک نزدیک تر است.
حالا سوال من این است : "
آیا با جشم منظورتان است یا با ابزارهای اپتیکی ؟
موضوعها: 5
Observer نوشته: درود به همه دوستان
ایملی داشتم که بسیار برایم جالب بود و آن را آقای "امیر محمد طیبی" ارسال کرده*اند. ایشان سوال خود را اینگونه مطرح کردند :
اگر دو جسم داشته باشیم، از فاصله ی 400 متری دیگر نمی توان تشخیص داد که کدام یک نزدیک تر است.
حالا سوال من این است : "
آیا با جشم منظورتان است یا با ابزارهای اپتیکی ؟
احتمالا منظور ايشون در واقع تكنيك اختلاف منظر جسم هست كه انسان به صورت ناخودآگاه به اين روش متوجه ميشود كه چه جسمي نزديكتر و چه جسمي دورتر است( جسم نزديكتر اختلاف منظر بيشتري دارد). در فاصله بيشتر از 400 متر اختلاف منظر به قدري كاهش پيدا ميكند كه دير قابل تشخيص نيست.
-- -.-- -.. . .- .-. ...- . -. ..- ... -.-- --- ..- .- .-. . -- -.-- .-.. --- ...- . ..- -. - .. .-.. ... ..- -. --. --- . ... -.. .- wechatکسی نبود؟!!.-. -.-
موضوعها: 26
v k درست میگه ولی من که هر چی تلاش میکنم نمی تونم با چشم خودم این قضیه رو ببینم. شرایط خاصی لازمه؟ مثلا اینکه ذهنیت قبلی نسبت به اندازشون نداشته باشیم؟