ارسالها: 3
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Aug 2011
سلام، می دانیم که زمانی که با ابزار هرچه قویتر به آسمان نگاه می کنیم ، همزمان به فواصل هرچه دورتر و زمانهای هرچه عقب تر می نگریم و در واقع آن اطلاعات تصویری که هم اکنون از جهان Universe وارد چشم ما می شود ممکن است تا حد زیادی غیر واقعی و گول زننده باشد و مثلا دو کهکشانی که آنها را به طور مجزا مشاهده می کنیم در حقیقت ممکن است الآن، کاملا به یکدیگر برخورد کرده باشند (و یا حتی وجود خارجی نداشته باشند) ولی در حال حاضر ما به هیچ روشی نمی توانیم از این مسئله «اطلاعات» داشته باشیم. سوال من این است که با توجه به مسیر حرکت فعلی ، سرعت کهکشانها ، همچنین تاریخچه زمانی تشکیل و تکوین آنها ، مقدار تقریبی ثابت هابل و... ، آیا می توان تصویری واقعی و «در لحظه» ( یا Real Time ) از جهان بزرگ مقیاس بالای سرمان بسازیم (حداقل در طول موج مرئی) ، آیا تا کنون چنین کاری در دنیا صورت گرفته و یا اصولا قابل انجام است؟ ممنون.
ارسالها: 442
موضوعها: 27
تاریخ عضویت: Aug 2010
موضوع جالبی هست. تا جایی که من میدونم یه تصویر خیالی ساختن. یه ساختار طراحی کردن که به ساختار تار عنکبوتی مشهوره. یعنی اینکه جهان ما (کیهان) رو به شکل "رشته کهکشان هایی که با هم ساختاری تار عنکبوتی رو میسازن" طراحی کردن.
البته فکر نکنم توو این ساختار کهکشان خاصی رو تصور کرده باشن که بگن حتما هستش یا نه. یا اینکه الان چه وضعیتی داره.
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
اگه منظورتون اینه که با ابزاری تصویری از حال جهان تو طول موج مرئی بدست بیارن باید بگم نمیشه. ولی اگه همه داده ها رو کنار هم بذارن میشه یه تصویر از محدوده ای از جهان که تا به حال بررسی شده بسازن.
ارسالها: 154
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Aug 2011
اینو حتما ببینین. تو رو خداااااااااااااااا Magnifying the Universe
هنوز تو شوکم!:confused:hock::?:
[COLOR="#0066ff"]The truth is that the best ideas sound crazy at first. And then there comes a time when we can't imagine a world without them
[/COLOR]
[COLOR="#00cc00"]The 100 Year Starship organization
[/COLOR]
ارسالها: 887
موضوعها: 95
تاریخ عضویت: Aug 2011
05-07-2012, 09:41 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-07-2012, 02:17 PM توسط mars.)
[COLOR="#0000FF"]طول کل منظومة شمسی بیشتر از سیزده ساعت نوری نیست. اما طول کهکشان راه شیری، بالغ بر صد و پنجاه هزار سال نوری است و شکلی شبیه یک ظرف پر از ستاره دارد.
نکته عجیب دیگر اینکه، همه کهشکان*ها، در محور نقطه*ی ناشناخته، در فضای هستی و با سرعتی باورنکردنی، یعنی هشت دهم سرعت نور در حرکت*اند. یعنی اگر نور در هر ثانیه، سیصدهزار کیلومتر را طی می*کند، کل مجموعه کهکشان*ها، با سرعتی میان هفت دهم تا هشت دهم سرعت نور، در حرکت هستند.
خود منظومه شمسی نیز، در درون کهکشان راه شیری، دارای محوری برای چرخش به دور آن است و هر بار گردش آن، با سرعتی برابرهفت دهم سرعت نور، دویست و پنجاه میلیون سال، طول می*کشد.
حقیقتاً، تصور چنین اعداد نجومی برای بیان سرعت و فواصل میان اجرام آسمانی، برای عقل انسانی، ناممکن است.
فکر میکنم تصور ما از زمان و مکان با چیزی که به معنای واقع در دنیای کهشکانها وجود داره متفاوته ..[/COLOR]
ارسالها: 317
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: May 2012
سلام به دوستداران نجوم . آیا می شود اینطور تصور کرد که جهان ما گرد و جهان های دیگر هم گرد و تمام این جهان ها در فضایی قرار گرفته باشند که مسطح و صاف باشد ؟ منظور از هفت آسمان چیست ؟
ارسالها: 1,258
موضوعها: 119
تاریخ عضویت: Oct 2005
05-26-2012, 02:32 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-26-2012, 02:46 PM توسط M_Saturn.)
سلام بر شما در مورد تصویری که از جهان گفتین میشه گفت مشابه نظریه جهان های موازی هست. که هنوز به قطعیت نرسیده و مخالفان و موافقان خودش رو داره.در مورد هفت آسمان هم دوستان بحث مفصلی در این مورد کردن.
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
مطمئنا جهان ما در یک فضای صاف مثل کاغذ وجود نداره چون ما خودمون 3 بعد طول و عرض و ارتفاع رو بخوبی درک می کنیم و حتی زمان رو نه به عنوان یک بعد ولی بطور کلی حس می کنیم. دانشمندان برای توصیف راحت تر جهان, 3 بعد مکانی اونو به 2 بعد تبدیل می کنن. چون این 3 بعد بطور کلی هیچ تفاوتی با هم ندارن و فقط جهت گیری های متفاوتی دارن. مثل فیزیک دبیرستان که برای بررسی یه نمودار سه بعدی اونو به سه تا نمودار 2 بعدی تبدیل می کنیم.
تا به حال در مورد جهان ها نظریات زیادی مطرح شده. مثل جهان ها تو در تو, جهان ها حبابی و جهان های موازی که در همین مکان جهان ما وجود دارن و از نظر زمانی با ما یکسان هستن و فقط از نظر چیدمان ذرات با ما تفاوت دارن. و همه فقط نظریه هستن. و من دیگه بیشتر نمیدونم.