یه نکته مهم که من از درکش گیج شدم
لطفا دوستان فوری کمک کنند
من اختلاف ساعت های GMT , tehran رو توی شبکه خبر خودمون بررسی کردم و اختلافشون امروز 4:30 بود
ولی توی سایت www.heavens-above.com یه بار ایران و یه بار british summer time (GMT +1:0) اون طوری اختلاف ساعت ما و اونا شد 2:30
حالا یه سوال و اون اینکه امشب 30 شهریور و 21 سپتامبر که ایستگاه فضایی از بالای سر ما رد میشه ساعت چند برم بیرون و آسمون رو نگاه کنم طبق این نقشه که بر اساس زمان انتخابی ایران تنظیم شده :
گردنم شکست
از ساعت 21:48 تا 22:00 داشتم به آسمون نگاه می کردم
اما هیچی رد نشد !!!!!!!!
چرا ؟؟
توی آسمون از 7 ستاره از ذات الکرسی دیده میشد (از لحاظ آلودگی نوری گفتم )
اما توی این زمان چیزی رد نشد
کسی میدونه چرا ؟
ساعت اشتباه بوده ؟ یا درخشندگی ایستگاه فضایی خیلی کم بوده ؟؟
تا حالا کسی از طریق این ساعت سر زمان مشخصش چیزی دیده ؟
ردیابی ماهواره ها هم کاری جذاب در شاخه اماتوری هست و از طرفی هم یکی از مشکل سازترین ها.
ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.اگر دقت کرده باشید ماهواره هایی که ما در اسمان میبینیم در هنگام حرکت روشناییشان گاهی کم و گاهی زیاد میشود و گاهی در اسمان شب ناپدید میشوند دلیل این امر هم چیزی جز زاویه ی قرار گیری سلول های خورشیدی یا بدنه ی اصلی ماهواره که باعث بازتاب نور خورشید به چشم ما میشود نیست.حالا ممکن است در ان شبی که شما به دنبال ISS میگشتید همین اتفاق برای شما افتاده باشد.
لطفا به تصاویر دقت کنید متوجه میشوید :wink:
خوب من با "10 دابسونی ماهواره رو رصد کردم ولی باید خیلی سریع تلسکوپتو بچرخونی .
اگه موتور دار باشه بهتره!
فراموش کن چیزی را که نمی توانی به دست بیاوری
به دست بیاور چیزی را که نمی توانی فراموش کنی (شکسپیر) فرزین حسینی فوتو بلاگ من: http://skyatnight.aminus3.com
بله من دیدم. داشتم از پنجره از صورت فلکی عقرب عکس می گرفتم که یه دفعه تو عکسم یه رد دیدم. سرمو بالا گرفتم دیدم یه شی خیلی پرنور (در حد قدر 5-) داره حرکت می کنه. فهمیدم iss. همینطوری دنبالش کردم تا ساختمونا دیگه جلومو گرفتن. یکی دوتا عکسم گرفتم که البته چون رو دست بودن تعریفی ندارن ولی اگه تونستم میزارم ببینید.
شنبه شب بود، 1ساعتی از غروب گذشته بود. یه شی نورانی (پر نور) رو دیدم. فکر کنم iss بود. خواستم ازش با گوشیم فیلم بگیرم ولی توو فیلم نیوفتاد. البته یه کم غیر طبیعی پر نور بود. از غقرب رفت به سمت شمال شرق.
[h=2]بیل رینا، منجم آماتور اهل نیوجرسی با استفاده از نرم*افزار Calsky توانست زمان دقیق عبور ایستگاه فضایی بین*المللی را از برابر ماه بدر اخیر پیش*بینی کرده و آن لحظات را در 13 فریم عکاسی اچ.دی ثبت کند.[/h] [h=4]
در این تصویر، سایه ایستگاه فضایی بین*المللی را در برابر دریای ابرها (Mare Nubium) میبینید. ایستگاه فضایی بین*المللی با 100میلیارد دلار، گران*ترین آزمایشگاهی است که بشر تاکنون ساخته است و با 114 متر پهنا در ارتفاع 514 کیلومتری زمین و با سرعت 7.36 کیلومتر بر ثانیه، فقط 0.45 ثانیه طول می*کشد تا این سازه ارزشمند از مقابل قرص ماه بگذرد.
منبع:خبرآنلاین
[/h]
این همه عکس می و نقش نگارین که نمود / یک فروغ رخ ساقی است که در جام افتاد
حافظ