موضوعها: 2
دیروز داشتم جدول حل میکردم که نوشته بود قمر مشتری ..... . من هم که حس منجمیتم گل کرد گفتم حتما یکی از 4 قمر گالیله ای رو میگه دیگه. ولی هیچ کدوم در نمی آمد . تا آخر رفتم سراغ دیگر اقمار منظومه شمسی که آخر سر نام تیتان به جدول میخورد که بزرگ ترین قمر زحل است و این نشون میده که ما هنوز راه زیادی داریم برای ترویج ستاره شناسی در بین مردم ایران....
با تشکر
خشایار معروفی 8O
اختر فيزيك
دوست عزیز سلام
برای این کار در حال حاضر برنامه های داریم که در آینده ای نزدیک خواهید دید
موضوعها: 92
توی سایت اهواز آسترو نوشتین : تیتان بزرگترین قمر منظومه شمسی ؟!!! 8O
موضوعها: 23
حتی تو ی مقاله ای در یکی از شماره های مجله ی سمپاد هم اونقدر باصراحت درمورد کیهانشناسی وفرازمینی ها نوشته شده بود که هیچکی هم جرات نداشت اعتراض کنه.(اونقدرچرت وپرت وباورناپذیربود که من شاخ درآوردم.)
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 14
واقعا علم ستاره شناسی هنوز در ایران جا نیفتاده و این باعث تاسفه.
به امید اطلاع رسانی هرچه بیشتر در این زمینه.
موضوعها: 92
خبر های اشتباه در هر زمینه ای امروزه گریبان گیر جوامع است اما بعضی از خبرها اشتباه نیست بلکه خرافی است که بعضی بدون علم مطرح میکنند .
موضوعها: 23
من هم موافقم مخصوصا تو مراجع قدیمی تر.
ولی بهتره یا اجازه ی چاپ این اراجیف راندهند که بعضی ها گمراه شوند ویا آخرش بنویسند همه ی اینها یک نظرشخصی یا یک نظریه است.(واگه بیشتر هم جرات دارن بنویسن سرکاری-البته این قسمتش شوخی بود.-)
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 17
البته اینگونه مشکلات در جوامعی مثل ایران که هنوز رشته ستاره شناسی در آن در حال توسعه است عادیه!(نظر شخصی خودمه)
ولی به امید روزی که دیگه از اینگونه اشتباهات نبینیم! :wink:
برای بزرگ شدن اول باید کوچک بودن را تجربه کرد!
موضوعها: 3
واقعا متاسفم...مشتری و 8O تیتان 8O
واقعا غیر قابل قبوله و همچنین غیرقابل تحمل
به امید روزی که دیگه شاهد همچین اشتباهاتی نباشیم.(البته فکر نمی کنم به این زودیا هم باشه.)
بیچاره مشتری...
...تیتان 8O
شجاعت همیشه فریاد زدن نیست، گاهی صدای آرامی است در انتهای روز که فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
موضوعها: 132
واقعاْ یکی اینجا نیست بگه این وصله ها به این ژوپیتر جون عزیز ما نمی چسبه؟! آخه تیتان رو چه به ژوپیتر! امروزه حتی خواننده ها هم اسم خودشون رو میذارن تیتان! واقعاْ که! :evil:
هرکجا هستم باشم ، آسمان مال من است!