سفری بدون بازگشت به مریخ از دیدگاه شما
#11
سلام.
میشه بگید کی داوطلب شده برای رفتن؟:confused:
پاسخ
#12
[COLOR="#0000FF"]
آژانس فضایی آمریکا تایید کرد که در حال بررسی اعزام انسان به مریخ می باشد و تاکید کرد که این سفر به احتمال زیاد بدون بازگشت خواهد بود

این پروژه که بنام کشتی ستاره ای صد ساله نام گرفته است با بودجه ی 7 میلیارد دلاری تا سال 2030 اجرایی خواهد شد.

نتایج پژوهش های اولیه این پروژه نشان داده است که بازگرداندن فضانوردان از مریخ به زمین بسیار پرهزینه است و بنابراین پیش بینی می شود که که این فضانوردان به زمین بازنگردند!

به نقل از فاکس نیوز : ناسا تیمی بسیار حرفه ای از روانشناسان و روانکاوان را برای مطالعه واکنش های احتمالی فضانوردانی که قرار است به این سفر بی پایان یک طرفه بروند ، تشکیل داده است و این تیم در حال بررسی مقاومت فضانوردان در یک محیط ایزوله و دوری همیشگی از عزیزان است. [/COLOR]
پاسخ
#13
به نظر من هیچ وقت چنین سفری امکان پذیر نیست. هیچ انسانی نمی تونه حتی فکر اینکه باید تا اخر عمر تنها بمونه رو بکنه چه برسه به اینکه بخواد چنین اتفاقی تو واقعیت بیفته.
مطمئنا این مشکل بر مشکلات مالی غلبه می کنه و ناسا در اخر مجبور میشه یه سفر دو طرفه ترتیب بده.
پاسخ
#14
[COLOR="#0000FF"]استيون هاوكينگ گفته اگه ما كل اين جهان رو 24 ساعت بدونيم يعني از اول آفرينش تا از هم پاشيدن اون رو، ما الان در دقيقه 11 هستيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شاید برای قضاوت کمی زود باشه . اما یه چیزی مد نظرمان باشه از نظر دانشمندان و بزرگان کار نشد وجود نداره و هر کاری راه کاری داره . شاید صد سال پیش که عمر زیادی هم نیست بشر رفتن به فضا و کسب این همه دانش را در رویاهایش هم نمیدید .[/COLOR]
پاسخ
#15
چند وقت پیش تو یه تالار گفتمان دیگه که یه هم چین تاپیکی بود ؛ یکی نوشته بود ظاهرا یه ماده ای توی تخم مرغ فاسد پیدا کردن که می تونه انسان رو به خوابی طولانی ببره. ناسا داره این موضوع رو برای فضا نورداش بررسی می کنه...
ولی مرگ پر افتخاری میشه ...
نجومبرترینعلم دنیاست ...
پاسخ
#16
[COLOR="#0000FF"]ناسا و ایسا (سازمان فضایی اروپا) می گویند که در حال برنامه ریزی یک سفر در سالهای ۲۰۳۰ تا ۲۰۴۰ به مریخ هستند. اما نظر فعلی، فرستادن یک گروه کوچک کاوشگران (احتمالأ شش نفر) به مریخ است. آیا قبل از فرستادن آنها، تمام سیستم های حمایتی حیات و ملزومات آنها در سطح مریخ فرستاده شده یا نه. بعد از اینکه یک پایگاه در آنجا مستقر شد، آنگاه می توان گروه های بیشتری را به دنبال این گروه کوچک فرستاد.
” لازم است تا این افراد با این آمادگی ذهنی به آنجا فرستاده شوند که در واقع اولین ساکنین مریخ خواهند بود و بعد از یک دو سال نباید به خانه باز گردند. اما مقصد من این نیست که هرگز به زمین برنگردند، بلکه یک یا دو سال فرصت ما را ضعیف می سازد و شاید هم زمانی امکان باز گشت باشد. (بستگی به پیشرفت های فنی دارد). مثلأ در ۳۰ سالگی به آنها فرصت داده شود و اگر قبول کردند، می توانیم آنها را آموزش دهیم و در سن ۳۵ سالگی به مریخ بفرستیم. در ۶۵ سالگی بازنشسته شوند و شاید روزی امکانات فنی پیشرفته داشتیم، آنگاه می توانیم این افراد را به زمین باز گردانیم.
خیلی ها می گویند که فرستادن انسان به مریخ ” به باد دادن پول” است. بعد از این همه خطر و هزینه های سنگین برای فرستادن انسان، چرا نباید روبوت و مریخ نورد ها را برای همان کار ها فرستاد. اما آقای آلدرین با این نظر مخالف است و می گوید که فرود آوردن انسان به مریخ نتایج موثرتری می دهد و می توان بر اساس آن تصمیم بهتری گرفت. روبوت ها فقط می توانند اطلاعات ذخیره کنند. ما می توانیم بهترین دستگاه ها را روی پیشرفته ترین روبوت ها نصب نماییم، اما هیچ چیزی نمی تواند جایگزین تجربیات و مهارت های انسان گردد. یک انسان در مقایسه با هر نوع روبوت قابل کنترل از راه دور، می تواند به مراتب بیشتر تحقیقات انجام دهد و نتایج بهتر بدست بیاورد. حتی اگر واقعاً نشانه حیات در سطح مریخ وجود دارد، یک انسان می تواند زود تر از یک روبوت آن را کشف کند. [/COLOR]
پاسخ
#17
به نظر من هیچ چیزی غیر ممکن نیست شاید اگر ما هم در 100 یا 200 سال پیش زندگی می کردیم عقیده داشتم که رفتن به فضا و اقامت در فضا ( ایستگاه فضایی ) غیر ممکنه پس امید وار باشیم .
خوش به حال کسی که برای رفتن به مریخ انتخاب میشه مطمئنا خیلی سخته اما پر از هیجانه !!!!!:p
كاش میمردم و دوباره زنده میشدم و میدیدم كه هیچ كس دور خانه اش دیوار نكشیده است. (فروغ فرخزاد)
http://www.beyondsky.ir
پاسخ
#18
منم با نظر دوستمون موافقم
صد سال پیش وقتی کسی میگفت انسان یه روزی به ماه میره همه میخندیدن و اینو غیر واقعی میدونستن.
الان ده ها نفر تا به حال فرود اومدن

حالا صد سال دیگه چی میشه؟ وقتی انسان تونسته تو این 100 سال به ماه سفر کنه 100 سال دیگه 100% توی مریخ میرن و میان
حالا تو 1 میلیون سال آینده چی میشه؟!! تصورش خیلی سخته.

اگه همین جور سفر های فضایی پیشرفت کنه(هرچی میره جلو سرعت پیشرفت هم به نظر من بیشتر میشه)، 1 میلیون سال آینده حتی شاید انسان به کهکشان های همسایه هم سفر کنه. البته شاید!
من عقیده دارم توی چند هزار سال آینده شاید بشر بتونه سفینه ای رو بسازه که سرعتی بیش از سرعت نور داشته باشه. احتمالش کمه ولی 1000 سال اینده شاید بیشتر از اینا هم شد.
بشر هنوز از نظر علم خیلی پایینه

من از وقتی با نجوم آشنا شدم همیشه با خودم میگم کاش توی آینده به دنیا میومدم:-d
پاسخ
#19
[COLOR="#0000FF"]سلام
سفر به مریخ شاید به عقیده بعضی غیر ممکن به نظر برسه اما به اعتقاد من بهتره از دید کاملا مثبت بهش نگاه کنیم . پیشرفت علم و دانش رو دست کم نگیریم به قول دوستانمان پرواز هم روزی برای انسان آرزویی بیش نبود . تعجب میکنم بعضی از دوستان که اطلاعات خوبی از این علم دارن اما سفر به مریخ رو غیر ممکن فرض میکنن . حتی اگر این اتقاق هیچوقت به انجام نرسه اما نا امید بودن بدترین کاریه که در این راستا میشه انجام داد . به نوبه خودم از همه دوستانی که با دید مثبت به این قضایا نگاه میکنند آفرین میگم . بازم میگم شایداین جمله کاملا درست نباشه ولی کار نشد نداره . دانش ما هنوز اونقدر نیست که بخواهیم منکر کارهایی به این بزرگی بشیم . وقتی ناسا میگه تا چند سال دیگه سفر به مریخ را در پیش خواهیم داشت شاید حتی کارشون به شکست بی انجامه ولی عاقبت موفق خواهند شد . تازه کاریه که دارن گروهی انجام میدن اونا نمیشینن و بهم بگن این کار غیر ممکنه اونا در موردش فکر میکنن و به نتیجه میرسن . [/COLOR]
پاسخ
#20
اقا کی گفت انسان به مریخ نمیره. اتفاقا به نظر من این سفر تا 20 الی 30 سال دیگه 100% اتفاق میفته. ولی این سفر حتما برگشتی خواهد داشت و سفر بدون برگشت به مریخ به خودی خود یه نوع شکست محسوب میشه.
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
پرتاب آزمایشگاه علمی مریخ، آغاز ماموریت بلندپروازانه ناسا به سی... Parnia Shokri 20 9,508 08-07-2012, 05:27 PM
آخرین ارسال: M_Saturn
فضاپیمای راهیاب مریخ foroogh 0 1,957 08-18-2009, 04:47 PM
آخرین ارسال: foroogh
فضاپیمای اودیسه مریخ foroogh 0 1,632 08-18-2009, 04:43 PM
آخرین ارسال: foroogh

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان