تالار گفتگو ستاره‌شناسان

نسخه‌ی کامل: شب، دوربین، اکشن!
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4
karamipoor نوشته: سلام
تایپیک خیلی خوبی رو شروع کردید. انشاء ا... با روال و سرعت خوبی پیش بره. لطفاً سریعتر ادامه بدین.
من یه دوربین دوچشمی 15*70 دارم با اون چگونه و چه چیزهایی رو میتونم عکس بگیرم.
سلام
ممنون.
شما توسط این دوبین میتونید از ماه به روش آفوکال عکس بگیرید.خیلی ساده.دوربین رو طوری پشت چشمی قرار بدید تا تصویر ماه رو از دوربین ببینید.تنظیمات رو انجام بدید و بعد چریک!
به دست آوردن نوردهی مناسب در این روش بیشتر به روش آزمون و خطا انجام میشه.

دوستان اگه موافق هستید یک تاپیک برای سوالات ایجاد بشه تا در این تاپیک فقط به کار آموزش و سوالات مربوط به بحث هایی که انجام میشه بپردازیم.اگه موفق هستید like کنید! فکر کنم اینجوری تاپیک منظم تر پیش بره.البته جواب خیلی سوال ها (مثل همین سوال) در ادامه داده خواهد شد.
همونجور که گفته شد در عکس های به سبک توان زیبایی عکس خیلی مهمه و شما باید کادر بندی مناسبی انجام بدید.چند تا نکته هست که خیلی میتونه به زیبایی عکس کمک کنه.
1.استفاده از نقاط طلایی: اگر طول و عرض کادر رو به 3 قسمت تقسیم کنید طبیعتا 9 مربع به وجود میاد.4 راس مربع وسط رو نقاط طلایی میگویند.این نقاط در اکثر مواقع بهترین مکان برای قرار دادن سوژه های اصلی هستند.پس همیشه سوژه ی اصلی رو وسط کادر نذارید و سعی کنید از نقاط طلایی استفاده کنید.
2.ترازوی خیالی: هر چیزی که وارد عکستون میشه با خودش یک سنگینی رو هم میاره.بعضی از سوژه های وزن زیادی دارند و بعضی خیلی تاثیری ندارند.برای مثال ستاره ی قطبی در عکس های دورقطبی یک عنصر سنگینه.برای مثال در این عکس (دورقطبی بر فراز سبزقامتان - Art & Design Photos - astrophoto) ستاره قطبی و درحت (دو سوژه ی خیلی سنگین) کنار هم قرار گرفتند و اون قسمت رو از نظر سوژه پر کردند و بقیه عکس هیچ سوژه ی خاصی نداره.پس می تونیم نتیجه بگیریم این عکس کادر خوبی نداره(این عکس از خودمه.کار کسی رو نقد نکردم).مثال برای عکس خوب رو میتونید در لینک هایی که دادم به وفور پیدا کنید ولی خودم این عکس رو میذارم("A Starry Fall Night of Nepal" by Babak A. Tafreshi (TWAN) که ترازو کاملا تراز هست و چشم بیننده مدام همه جای عکس رو میبینه.یک نمونه ی فوق العاده از یک عکاس فوق العاده.سوژه ی زمینی خاص(مثل درخت، تلسکوپ، انسان و ...)، ستاره ی قطبی در عکس های دورقطبی و صور فلکی معروف سنگینی زیادی دارند.پس در انتخاب مکان برای قرار دادن این ها در عکس دقت کنید.

خوب دوستان مطالب به صورت کای در مورد عکاسی به سبک توان گفته شد.البته هنوز ما رو این مطلب کار می کنیم.نکات خیلی زیادی مونده ولی به طور کلی با مبانی آشنا شدیم.اگر عکسی گرفتید که به نظرتون خوب شده میتونید اینجا قرار بدید تا نقدش کنیم.
سلام دوستان،وقتی این تاپیک رو دیدم خوشحال شدم آخه منم تو عکاسی مشکل دارم
چند وقتی هست که دوربین 550d خریدم با همون لنز خودش که 55-18 هستش
چند تا عکس با دیاف 4 و ایزو 800 و نوردهی 30 ثانیه ولی بعد دیدم عکسام نویز دارن
راستی دیافش از این کمتر نمیشه
zahra ansari نوشته: سلام دوستان،وقتی این تاپیک رو دیدم خوشحال شدم آخه منم تو عکاسی مشکل دارم
چند وقتی هست که دوربین 550d خریدم با همون لنز خودش که 55-18 هستش
چند تا عکس با دیاف 4 و ایزو 800 و نوردهی 30 ثانیه ولی بعد دیدم عکسام نویز دارن
راستی دیافش از این کمتر نمیشه
سلام
در menu دوربین و در فسمت costim function یک گرینه هست به نام long exp noise reduction.اگر این گزینه رو فعال کنید بعد از تمام شدن نوردهی، دوربین یک عکس تاریک میگیره.در این عکس تاریک فقط نویز ثبت میشه.بعد به طور اتوماتیک این نویز ها از عکس اصلی کم میشن.
دیافراگم مربوط به لنز هست.در پست های اول یک مقاله معرفی کردم.پیشنهاد می کنم این مقاله رو بخونید.
اوه خیلی ممنونم،راستی اصلا چه چیزایی باعث نویز میشن؟
گرم شدن cmos یکی از عوامل ایجاد نویز هست.همچنین سوختن پیکسل ها هم باعث ایجاد نویز میشه.

دوستان لطفا از این به بعد سوالاتتون رو در تاپیک سوالات مربوط به عکاسی بیان کنید.البته در این تاپیک هم میتونید سوالاتی رو که مربوط به بحث هست رو بپرسید.این کار برای این هست که نظم تاپیک از بین نره.
متاسفانه هیچ کس عکسی قرار نداد تا نقدش کنیم.ادامه میدیم.
نکته ی مهمی که در عکاسی رد ستارگان مطرح هست انتحاب درست بخش آسمان عکس هست.همونطور که گفتم باید توجه داشته باشید که وزن سوژه ها در عکستون متوازن پخش بشه و شما باید با توجه به سوژه ی زمینیتون یک قسمت مناسب برای گرفتن رد انتخاب کنید.معروفترین این نوع عکس ها عکس های دورقطبی هست.اما اگر قصد داشتید از قسمت های دیگر آسمان رد بگیرید باید در کادر بندی دقت خاصی داشته باشید.سعی کنید مسیر حرکت ستاره ها رو تو ذهنتون تجسم کنید.توجه داشته باشید که هر چه به استوا نزدیک میشیم ستاره ها بیشتر شبیه به خط راست میشن.انحنای رد ستاره ها هم تاثیر زیادی در زیبایی عکس داره.یک نکته ی ساده که بعضی ها فراموش می کنند این هست که noise reduction رو روشن می کنند.این کار باعث میشه که ستاره ها به شکل یک خط درنیان و بین نقطه ها یک قسمت خالی بیفته.پس در گرفتن تریس (یا رد ستاره ای) noise reduction رو خاموش کنید.
این عکس رو من با دوربین 550D گرفتم
دیاف:4
نوردهی:30
ایزو:فکر کنم 800
اگه میشه نقدش کنین
ممنونم
راستی ادیت نشده(بلد نیستم)
[عکس: f02rhdaliifaplpeb2.jpg]
zahra ansari نوشته: این عکس رو من با دوربین 550D گرفتم
دیاف:4
نوردهی:30
ایزو:فکر کنم 800
اگه میشه نقدش کنین
ممنونم
راستی ادیت نشده(بلد نیستم)
[عکس: f02rhdaliifaplpeb2.jpg]
ممنون که عکستون رو گذاشتین.
اولین چیزی که به چشم میاد فوکوس نبودن ستاره هاست.تو این زمینه باید بیشتر دقت کنید.ایزو عکس 1600 هست (میتونید مشخصات رو از properties مشاهده کنید.) اما برای ثبت جزئیات بیشتر بهتر بود از یک لنز سریع تر استفاده میشد.دیافراگم 4.5 یک کم برای عکاسی شب زیاده.اما نکته ی مثبت عکس کادربندی خوبش هست.توازن در عکس برقرار هست و از نقاط طلایی هم به خوبی استفاده شده.
اما در مورد ادیت باید بگم که عکس بدون ادیت نصفش کمه!!! در ادامه ی همین تاپیک حتما در مورد ادیت عکس توضیح خواهیم داد اما من خودم با اجازتون یک ادیت خیلی سریع رو عکستون انجام دادم.البته سایز پایین عکس خیلی اجازه نمیده که روش کار زیادی انجام بشه.
مهم ترین مشکل عکس فوکوسش هست.رو این موضوع بیشتر دقت کنید.جدا از بحث فوکوس عکستون خیلی خوبه.
ادیتش که کردین خیلی خوب شده،بهم انگیزه دادین:-D
راستش دوس دارم لنز واید بگیرم ولی مشکل ماااااالی دارم!!!
به نظر شما نوردهی و ایزو خوب بوده؟
آخه عکس رو اون لحظه واضح نمیتونستم ببینم که فوکوس کنم،باید چیکار میکردم؟
میخواین عکس رو با حجم اصلی به ایمیلتون میفرستم
اینم یه عکس دیگه
میشه اینم ادیت کنین؟
خوشحال میشم
ممنون
[عکس: d7l8rvcbgggfw3jdd4xf.jpg]
صفحات: 1 2 3 4