![]() |
شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتگو ستارهشناسان (https://www.astrotalk.ir) +-- انجمن: گوناگون (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=7) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ (/showthread.php?tid=1052) |
شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - Belder - 09-15-2009 دوست عزیز دارید اشتباه می کنید منم 512 دارم و سرعتش هم از 115 بالات نمی ره چون سرعت دانلود همیشه خیلی پایین تره مثلا توی 128 سرع 17 بالا تر نمی ره و با دایل آپ هم از 6 بالاتر نمی ره شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - New Astronomer - 09-15-2009 دوست عزیز، منم که همینو گفتم!!! پس چه اشتباهی؟ لطفاً دقیقتر متن من رو بخونید. راستی از دیگر مزایای ADSL اینه که هزینه ربطی به زمان اتصال نداره و فقط به مجموع میزان دانلود و آپلود بستگی داره. مثلاً اشتراکها رو بصورت ADSL 128 Kbps با مجموع ترافیک (جمع دانلود و آپلود) 3GB ماهیانه می فروشند. پس دیگه مثلاً موقع ارسال یک مطلب یا ویرایش اون شما نگران زمان اتصال بیکار نیستید و فقط موقع تبادل اطلاعات هزینه مصرف میشه. البته شما باید ظرف مدت مشخص مثلاً یک ماه (بستگی به نوع اشترک خریداری شده) این ترافیک خریداری شده (مثلاً 3GB) رو مصرف کنید. در غیر این صورت پس از پایان زمان اشتراک غیر قابل مصرف است. در واقع ADSL نوعی سرویس Always on هست بودن نگرانی از هزینه زمان اتصال. اگر یک ماه هم 24 ساعته به اینترنت وصل باشید فقط همون هزینهای که پرداختید مصرف شده است! در ضمن موقع اتصال به اینترنت یکریال هم هزینه تلفن نمی پردازید! تازه تلفن آزاد هست و میشه با اون مکالمه کرد! البته باید یک دستگاه Splitter به تلفن وصل کنید که صدای خش و خش ناشی از مودم ADSL رو برطرف کنه. ![]() واقعاً ADSL خیلی به صرفه تر است. موفق باشید دوستان. شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - skytotelescope - 09-15-2009 خطوط m1 چه نوع اینترنتی هست.من شنیدم که سرعت واقعا بالایی دارن و... شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - roobahak - 09-15-2009 من از دایال آپ 56k استفاده می کنم. تا قبل از عید نسبتا خوب بود ولی حالا شده مایه دق!! شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - skytotelescope - 09-15-2009 من هم از 56kb استفاده میکنم.خدارو شکر هیچ مشکلی با هاش ندارم. :wink: شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - fffarzin - 09-16-2009 abadanastro نوشته: من که دیگه دارم دیونه میشم با این اینترنت داغونDNS sever رو عوض کنید شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - fffarzin - 09-16-2009 New Astronomer نوشته: ّADSL 512512 یعنی 512 کیلو بیت در ثانیه.. یعنی وقتی دانلود میکنید باید در بهترین شرایط 75 تا 80 کیلو بایت دانلود کنید و وقنی میفرمایید 110 یعنی خیلی لینترنت خوبی هست 8 بیت = 1 بایت شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - Belder - 09-16-2009 آره بابا منم منظورم همینه ![]() شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - fffarzin - 09-16-2009 Belder نوشته: آره بابا منم منظورم همینهنوشته شما رو الان دیدم :wink: شما از چه اینترنتی استفاده می کنید ؟ - New Astronomer - 09-16-2009 بله، ببخشيد. حق با شماست. يادم رفته بود. b كوچك يعني بيت و B بزرگ يعني بايت كه در سيستم باينري با عدد 8 به هم مربوطند. پس اگه 110KB/s به من جواب داده، ميشه به عبارتي حدوداي 880Kb/s !!! كه از محدوده ميزان 512 هم بالاتر بوده. عجب ISP با كيفيتي داریم ما، بيخود نيست كه تعريفش رو زياد ميكردند. بازم از همه دوستان عذر ميخوام. من فكر كردم كه اين اشتركهايی كه مي فروشند برحسب KB/s است در صورتی که برحسب kb/s است. :oops: :roll: |