![]() |
ایده های خلاقانه - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتگو ستارهشناسان (https://www.astrotalk.ir) +-- انجمن: گوناگون (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=7) +--- انجمن: آموزش ستاره شناسی (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: ایده های خلاقانه (/showthread.php?tid=2290) |
ایده های خلاقانه - amir adib - 06-16-2012 خب اموزش از طریق کتاب برای سن خاصی (8به بالا) از کودکانه. ایده های خلاقانه - M_Saturn - 06-18-2012 سلام. به نظرم در مورد خورشید بهتره اول عکس باشه و بعد فیلم. اینطوری بچه ها به ذهنیت درستی میرسن و بعد که وارد رصد شدند یا اطلاعات بیشتری پیدا کردند راحت تر میتونن مطالب رو بفهمن ایده های خلاقانه - mars - 06-27-2012 Parastoo نوشته: سلام. همه ما یه چیزایی رو فراموش کردیم ....از فاصله بالاتری به این مسئله بپردازیم . آموزش کودکان تنها به یک موضوع ختم نمیشه (.اسلاید ، فیلم ، عکس ، گردشهای علمی ، رصد ، تشویق و ایجاد انگیزه ووو........) صحبت از تربیت یک نسله ....شاید فرصت آزمون و خطا را نداشته باشیم . دنیای یک کودک بسیار متفاوت با دنیای دیگر کودکان است . کودکی با گرفتن یک هدیه (دوربین تک چشمی ) از پدر چنان انگیزه ای درش ایجاد میشه که راه زندگی و علائقش رو در اون می بینه .و کودکی دیگر شبها وقتی روی پشت بام خانه شان میخوابید با نگاه کردن به آسمان صاحب این انگیزه میشد و کودکی دیگر با دیدن فیلمهای فضایی انگیزه همون انگیزه است اما راهای ایجاد این انگیزه در کودکان مختلف متفاوته . این مسائل به ریز بینیهای بیشتری نیازمنده . این پلکان رو نمیشه دوتایکی پیمود . ایده های خلاقانه - M_Saturn - 06-27-2012 بله مشخصه که دنیای بچه ها به یک موضوع ختم نمیشه. و همه اینکارها زمانی هست که حداقل مقداری انگیزه به وجود اومده . نظر من برای شروع کار بچه هاست. زمانی بعد از ایجاد انگیزه. زمانی برای ایجاد انگیزه بیشتر هیچ پلکانی رو نمیشه دوتا یکی رفت... ایده های خلاقانه - Regulus - 06-27-2012 چرا نمیشه هیچ پلکانی رو دوتایی رفت؟:confused: من که تا حالا بار ها اینکارو انجام دادم. چه در معنای واقعی جمله و چه در مفهوم استعاری اون. میشه با یه حرکت تمام این کار هارو یه جا انجام داد, در عین حال ممکنه طی چندین سال با تمام ترفند ها نشه به این هدف رسید. در مورد متفاوت بودن انسان ها نه فقط بچه ها با حرف شما موافقم و اصل قضیه همینجاست. باید اول طرف مقابلتونو بشناسید بعد شروع به کار کنید. من در حال حاضر در حال علاقمند کردن پسر داییم هستم و فکر می کنم دارم خیلی خوب پیش میرم. باید بعد از علاقمند کردن هر وقت که می بینید علاقه داره کم میشه یه شک بدید و دوباره روند سابقو برگردونید, تا یه سطحی که دیگه به شما برای علاقمند موندنش نیاز نداشته باشه. ایده های خلاقانه - amir adib - 06-27-2012 به نظر من مانباید اونازو اجبار کنیم که به نجوم علاقه مند بشن. اول باید ببینیم علاقه داره یا نه بعد پیش بریم. ایده های خلاقانه - Regulus - 06-28-2012 هیچ کس از اول به چیزی علاقمند نیست. باید علاقه رو بصورت نامحسوس توشون بوجود بیاری, طوری که فکر کنن خودشون علاقمند شدن. ایده های خلاقانه - mohammad_reza - 06-28-2012 چرا انقدر سخت میگیرید این کار باید انجام بشه نتیجهش دیده بشه شروع نشده که نمیشه گفت تمومه ایده های خلاقانه - هلیا - 06-29-2012 سلام چرا از طریق نمایش عروسکی استفاده نمی کنین و طی ان از شخصیت های محبوب اسفاده کنین و عکس های واقعی رو نشون بدین و برای شروع از موجوات فضایی استفاده کنین |