تالار گفتگو ستاره‌شناسان
اختراع شتاب دهنده فضایی و ماشین زمان ... - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتگو ستاره‌شناسان (https://www.astrotalk.ir)
+-- انجمن: گوناگون (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=7)
+--- انجمن: سفر فضایی (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=52)
+--- موضوع: اختراع شتاب دهنده فضایی و ماشین زمان ... (/showthread.php?tid=2687)



اختراع شتاب دهنده فضایی و ماشین زمان ... - hp2 - 10-24-2015

[عکس: m7ko_sp08mfdmuk015102115400.jpg]


http://uupload.ir/files/m7ko_sp08mfdmuk015102115400.jpg
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید این دستگاه به شکل کره طراحی شده برای رویت داخل کره ، ان را از جلو برش دادیم قسمت برش داده شده به صورت خط چین مشاهده می شود سه کاربرد برای این دستگاه در نظر گرفته شده . می تواند کاوشگرهای فضایی را تا حد سرعت نور شتاب دهد و می تواند برای شتاب دادن به ماشین زمان از ان استفاده شود و هم جهت تولید انرژی ! که در ادامه توضیحات، به ان خواهیم پرداخت
نام قسمتها: 1_ دریافت کننده انرژی لیزر ( سلول نوری ) از اسانسور فضایی یا از نیروی تولید شده از خود شتاب دهنده 2_ نیروگاه تولید برق 3_ موتور الکتریکی ( یا ... ) که سیم پیچ ( رنگ قرمز ) به نیم کره بالا متصل است و روتور به نیم کره پایین ( رنگ ابی )( بر خلاف موتورهای معمولی در این مکانیزیم قسمت ثابت و متحرک هم زمان و به یک اندازه می چرخد )
4_ محور کابل ، که تعداد انها چهار عدد است ( کابلهای مقابل هم دیگر در دو نیم کره هستند تا نیروی چرخش مساوی بین دو نیم کره تقسیم شود ) 5_ نیم کره بالا 6_ نیم کره پایین 7_ کابل
این دستگاه به این دلیل که زمان پرتاب، طول کابلهایش به 50 هزار کیلومتر می رسد و سرعت ان هم بالا است می بایست در فضا اجرا شود . دستگاه را به دلیل کوچک بودن می توان بعد از ساخت اسانسور فضایی یا موشک به فضا برد ( توضیحات در مورد اسانسور فضایی را می توانید از اینترنت سرچ کنید ) ولی کابلها را می بایست جدا سوار اسانسور یا موشک کرد .جنس این کابلها به دلیل نازک بودن و تحمل کشش گریز از مرکز از جنس نانولوله های کربنی خواهد بود این شتاب دهنده می تواند در صورت امکان روی اسانسور اجرا شود . البته برای مانور بیشتر در تمام جهات بهتر است خارج از مدار زمین قرار گیرد و نیازی به متصل بودن به زمین ندارد زیرا دستگاه به صورت کاملا متعادل طراحی شده تا در فضا ثابت بماند.
مکانیزم شتاب و پرتاب:
شتاب دهنده می تواند کاوشگر های که به دلیل طولانی بودم مسیر نیاز به سرعت بالا دارند را تا حد سرعت نور شتاب بدهد یعنی بعد از قرار گرفتن دستگاه در فضا و چرخش به سمت مسیر (سازه دارای موشک است تا جهت خود را تنظیم کند ) کاوشگر به کابل مورد نظر متصل شده که طول ان در ابتدا یک متر است ( در تصویر کاوشگر با شتابدهنده فاصله ندارد و در شروع به کار به این شکل است ) وقتی دستگاه شروع به چرخش می کند نیروی گریز از مرکز ایجاد می شود این نیرو باعث می شود کابلی که به دور محور ( شماره 4 ) پیچیده باز شود و طول کابل از یک متر به چند متر و در ادامه به چند کیلومتر تا وقتی طول کابل به 50 هزار کیلومتر رسید (سرعت چرخش دستگاه در این طول یک دور در ثانیه است ) تقریبا سرعت کاوشگر به حد سرعت نور رسیده و خود را از کابل ازاد می کند ( بسته به نوع اجرا می توان طول کابل را کم و زیاد کرد و در نتیجه سرعت چرخش را بالا یا پایین برد ) تا در جهت مورد نظر پرتاب شود اگر به مکانیزم اسانسور فضایی نگاه کنیم تقریبا به همین شکل است اول کابلها را بین فضا و زمین قرار می دهند بعد کابین از روی زمین شروع به اوج گیری می کند. اما با کمی تفاوت در شتاب دهنده فضایی کاوشگر از همان ابتدا که طول کابل صفر است با چرخش و ایجاد نیروی گریز از مرکز شتاب دهنده شروع به اوج گیری می کنه و وقتی طول کابل به 50 هزار کیلومتر رسید در نتیجه کاوشگر دارد روی محیط یک دایره 300 هزار کیلومتری ( در یک ثانیه ) حرکت می کند ( یعنی محیط دایره = شعاع ضربدر 2 ضربدر 14/3 ) و بعد پرتاب صورت می گیرد البته می تونیم بعد از پرتاب کابها را جمع نکنیم و تنها سرعت را کاهش دهیم تا نوبت پرتاب بعدی برسد وقتی نوبت پرتاب بعدی رسید سرعت چرخش را بالا می بریم تا دوباره به یک دور در ثانیه برسد بعد کاوشگر را به ابتدای کابل وصل می کنیم در نتیجه همانند اسانسور، کاوشگر نیز با استفاده از غلطکهای خود بر روی کابل اوج می گیرد تا به انتهای کابل برسد در نتیجه چون انتهای کابل دارد در سرعت 300 هزار کیلومتر حرکت می کند کاوشگر نیز با همین سرعت پرتاب می شود و الی اخر.
روش طراحی :
همان طور که در تصویر مشاهده می کنید این مکانیزم شتاب نیروی گریز از مرکز به دستگاه وارد می کند و همچنین باعث می شود نیم کره دیگر ثابت نماند که برای خنثی کردن این دو نیرو، رو به روی هر کابل یک کابل دیگر قرار گر فته تا هم نیروی گریز از مرکز خنثی شود و هم اینکه وقتی موتور شروع به چرخش می کند سیم پیچ به تنهای نچرخد! بلکه هم روتور بچرخد و هم سیم پیچ . در هر نوبت پرتاب نیز می بایست همزمان در مقابل پرتاب یک کاوشگر شیء هم وزن دیگری پرتاب کرد که ان شیء در تصویر یک ماشین زمان در نظر گرفته شده ( که توضیح در مورد کاربردهای این نوع ماشین زمان در اینترنت موجود است و در حوصله این توضیحات نیست ) و می توانیم به جای ماشین زمان یک کاوشگر دیگر قرار بدهیم که در این صورت در جهت مخالف پرتاب می شود ( روشن است که در چنین سرعتهای خود کاوشگر همان ماشین سفر به اینده است! ) و یا می توان موشک یا وزنه متعادل قرار داد که موشک بعد از پرتاب به وسیله کمک گرفتن از نیروی گرانشی دیگر سیارات ( و خودش ) می تواند دور بزند و بر گردد ولی وزنه متعادل بعد از رها شدن باز نخواهد کشت ( که نوع انتخاب بستگی به برنامه سازمان اجرا کننده و اقتصادی بودن هر کدام از روشها دارد ) در توضیحات این طرح سعی شده به کلیات پرداخته شود و از پرداختن به نتایج نظریه نسبیت تا وقتی که سازمانی عهده دار اجرای ان بشود خودداری شده .
تولید انرژی :
کاربرد سوم که به ان اشاره شد تولید انرژی می باشد که نتیجه ان بعد از زمان نمونه سازی و ازمایش روی کابل شتاب دهنده کاوشگر اعلام خواهد شد ازمایش به این صورت خواهد بود که طول کابلها یا سرعت را انقدر زیاد می کنیم تا سرعت نوک کابل به سرعت نور برسد تا عکس العمل ماده در این سرعت ازمایش بشه که سه حالت پیش میاد 1_ سرعت انتهای کابل به سرعت نور نمی رسد ! 2_ سرعت به نور می رسد و ان مقدار از کابل که در سرعت نور است تغییر ماهیت می دهد که دو حالت دارد یا این تغییر ماهیت قابل استفاده است یا نیست یعنی اگر نوک کابل تبدیل به انرژی بشود قابل استفاده است و می توان ان را همانطور که در تصویر مشاهده میشه تبدیل به لیزر کرد و به دریافت کننده ارسال کرد ( البته باز یافت این انرژی در سامانه به سه صورت امکان پذیر است که در تصویر مشاهده نمی شود و توضیح ان محفوظ است ) 3_ سرعت به نور می رسه و از ان عبور می کند! ( برای امتحان نظریه نسبیت جهت اشیاء ماکروسکپی این شتاب دهنده وسیله ایده الی می باشد )
نیروگاه اتمی تولید برق به این دلیل در نظر گرفته شده تا اگر به هر دلیل به شتاب دهنده انرژی نرسید بتواند به کار خود ادامه دهد
ملاحظات ایمنی در نمونه سازی لحاظ خواهد شد ...
این دستگاه به شماره (28800332203) به ثبت رسیده
Ali.r65@chmail.ir ف.رضایی ( ایران )