amir adib نوشته: ما میایم مریخ که خودمونو از خیلی چیزا (الودگی و...) راحت کنیم اگر بخوایم اونقدر شلوغ کنیم که مریخم به سرنوش زمین دچار میشه:-|
من که از اول تاپیکو دنبال نکردم ولی باید بگم که تو زندگی مریخی تا آخر عمرتون حسرت پوشیدن لباسای زمینی و آب و هوای زمینی و راحتی زندگی تو زمین تو دلتون میمونه (این وضع زندگی دست کم تا 200 سال اول شروع زندگی تو مریخ وجود داره)
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی» حسین ابراهیمی
Sky_Watcher نوشته: من که از اول تاپیکو دنبال نکردم ولی باید بگم که تو زندگی مریخی تا آخر عمرتون حسرت پوشیدن لباسای زمینی و آب و هوای زمینی و راحتی زندگی تو زمین تو دلتون میمونه (این وضع زندگی دست کم تا 200 سال اول شروع زندگی تو مریخ وجود داره)
سختی در مریخ هیچ اشکالی نداره انسان در هر شرایطی میتونه خودشو وقف بده به قول خودتون 200 سال اما مهم اینه که ما در یک سیاره اسرار آمیز پا گذاشتیم و اسرار زیادی برای کشف سر جلوی پامون قرار داره دیگه زمین چی نی:-(
ما که نمیتونیم در مرخ زندگی کنیم بهتره کسانی که سن وساله کمتری دارن از بچه به دنیا نیامده تا 5 ساله به اونجا فرستاده بشن البته با والدین تا با شرایط اونجا راحت کنار بیان
08-23-2012, 01:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-23-2012, 01:55 PM توسط NARUTO.)
mohammad_reza نوشته: ما که نمیتونیم در مرخ زندگی کنیم بهتره کسانی که سن وساله کمتری دارن از بچه به دنیا نیامده تا 5 ساله به اونجا فرستاده بشن البته با والدین تا با شرایط اونجا راحت کنار بیان
اصلا و ابدا:mad: میگه هندونس:twisted: اتفاقا من جوان 21 ساله هستم و سرد و گرمی روزگار رو چشیدم و تازه خدمت سربازی رفتم البته فقط 2 ماه آموزشی و بعد معاف شدم اما اون چیزی که مهمه ما میفهمیم میتونم به کنکاش و کشف اسرار بپردازیم:mrgreen: بچه بدنیا نیومده و 5 ساله چی نی:mrgreen: دنیا فقط خودمون بابا
mohammad_reza نوشته: ما که نمیتونیم در مرخ زندگی کنیم بهتره کسانی که سن وساله کمتری دارن از بچه به دنیا نیامده تا 5 ساله به اونجا فرستاده بشن البته با والدین تا با شرایط اونجا راحت کنار بیان
ما نميتونيم دووم بياريم، چه برسه به اون بچه بدبخت. بهتره بچه ها تو همون مريخ بدنيا بيان تا عادت كنن، نه اينكه ببريمشون.