موضوعها: 20
اگه اکثریت با سه قلعه مخالف هستن اشکال نداره.من شنیدم کویر مصر آسمونش فوق العاده هست.اگه اونجا جور بشه فکر کنم خیلی خوب باشه.
موضوعها: 53
من به شخصه با ابیانه موافقم
برای زمانش هم هر زمانی به جز فصل امتحانات وعید نوروز.
و خداوند اسمان را آفرید..........
موضوعها: 92
من موافقت 100 درصدی خودم رو با هر جا که معین کنید اعلام می کنم ، در ضمن لطفا سریع تر به یه نتیجه ای برسین که بدونیم برناممون چیه
موضوعها: 10
Observer نوشته: سلام
طرح خوبی است. اما الان برای کویر مناسب است. من دیشب کویر بودم. هوا داره رو به سردی می ره و از عقرب و مار خبری نیست. اما تابستان کمی خطرناک است. احتمالا” برای بارش اسدی برنامه ای خواهم گذاشت. زمان اون هم یک ماه قبل از بارش یعنی هفته ی آینده مشخص خواهد شد.
ما هنوز منتظر هستيم. كاش بريم يه جايي كه برف هم ببينيم چون من تا حالا تو عمرم برف نديدم.
بريم كوه
كوير هم خوبه
آره منم تا حالا ندیدم
فعلا که کولر گازی ها هنوز اینجا روشن هستند و خورشید حالا حالا ها نمیخواد ارتفاع کم کنه واسه ما بچه های جنوب :lol: :lol:
موضوعها: 4
آره من هم دیروز آبادان بودم. واقعا عجيب بود چون اونجا كولر روشن كرده بودم و الان تو تهران بخاري روشن كردم!
ما درس سحر در ره ميخانه نهاديم...
موضوعها: 90
فقط یه نکته!
برگزارکنندگان محترم تدابیری بیاندیشند که دوستان عزیز یه وقت سر کارشون نگذارند و هنگام برگزاری رصد اعضا عزیزان بهانه ی مشق دیشبشون رو بیاورند و در رصد حضور نیابند(به در میگم دیوار بشنوه! عزیزانی که نمی خوان بیان رصد راحت بگن ما نمیتونیم تا همین الان معلوم بشه چند نفر میان-خود من تا قبل از 1 مرداد وقت آزاد ندارم و نمیتونم)
مرسی
هرکجا هستم باشم-آسمان مال من است!
موضوعها: 4
حق با دوستمونه. لطفا همه محدوديت هاي زماني ومكاني خودشون رو بگن تا برنامه ريزي اصولي انجام بشه. مثلا من خودم دارم براي ارشد ميخونم و تا آخر بهمن وقت ندارم. ضمنا اگر مركز باشه بهتره چون همه ميتونند با كمترين مسافت خودشون رو برسونند.
يه پيشنهاد ديگه دارم:
اول يه برنامه راه پيمايي يا يه رصد سبك بذاريد تا بچه ها با هم آشنا بشند و يه هماهنگي اوليه انجام بشه بعد واسه رصد اصلي برنامه ريزي كنيد. مثلا يه ميتينگ براي بچه هاي جنوب كه به هم نزديكند، يكي واسه تهراني ها و شهراي اطراف و به همين ترتيب. اينطوري خيلي چيزا دستمون مياد.
ما درس سحر در ره ميخانه نهاديم...
موضوعها: 119
ehsaan نوشته: يه پيشنهاد ديگه دارم:
اول يه برنامه راه پيمايي يا يه رصد سبك بذاريد تا بچه ها با هم آشنا بشند و يه هماهنگي اوليه انجام بشه بعد واسه رصد اصلي برنامه ريزي كنيد. مثلا يه ميتينگ براي بچه هاي جنوب كه به هم نزديكند، يكي واسه تهراني ها و شهراي اطراف و به همين ترتيب. اينطوري خيلي چيزا دستمون مياد.
ااینطوری خیلی سختش میکنید :roll:
Virologist نوشته: فقط یه نکته!
برگزارکنندگان محترم تدابیری بیاندیشند که دوستان عزیز یه وقت سر کارشون نگذارند و هنگام برگزاری رصد اعضا عزیزان بهانه ی مشق دیشبشون رو بیاورند و در رصد حضور نیابند(به در میگم دیوار بشنوه! عزیزانی که نمی خوان بیان رصد راحت بگن ما نمیتونیم تا همین الان معلوم بشه چند نفر میان-خود من تا قبل از 1 مرداد وقت آزاد ندارم و نمیتونم)
مرسی
بله.اول هماهنگی کامل انجام میشه.در ضمن فکر نمیکنم اگه کسی نخواد بیاد میگه. اما شما تا قبل از 1مرداد وقت ندارید بعدش هم که میشه تابستون و بعدش هم که دوباره به سرما بر میخوریم :?
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
آقا من با هر زمانی به غیر از دی ماه موافقم و هر جا که میخواد باشه و هر هزینه ای داشته باشه پایه هستم !
اصلا می تونیم 2 بار بریم یه بار آلان ا و یه بار تابستون !
چطوره ؟ ( دوست دارم بارش شهابی رو ببینم
)