01-24-2011, 10:34 PM
در مورد کلاس نجوم گفتی یاد جوونیای خودم افتادم. :lol: منم 4 سال پیش کلاسای ماهنامه نجومو می رفتم.اون موقع هم اولین مدرس اقای تفرشی بودن که در مورد کلیات نجوم (مثلا ابعاد نجومی و تاریخ نجوم)1جلسه صحبت میکردن بعد از ایشون اقای ناظمی 1 جلسه درباره صورت های فلکی توضیح میدادن.2 یا 3 جلسه هم با اقای دانشی بحث منظومه شمسی و سیارات رو داشتیم. 1جلسه اقای کوکرم خورشید رو برامون معرفی کردن.2 یا 3 جلسه هم با خانم عظیم لو کلاس داشتیم که در مورد اخترفیزیک و تحولات ستاره ها بود.
خوب یادم میاد جلسه اول که با اقای تفرشی کلاس داشتیم وقتی کلاس تموم شد اقای صفاریان پور که اون موقع کلاس عکاسی نجومی رو اونجا برگزار میکردن اومدن به کلاسمون تا با اقای تفرشی در مورد موضوعی صحبت کنن. بچه ها اقای تفرشی رو دوره کرده بودند و اقای صفاریان پور منتظر بودن. من هم فرصتو غنیمت شمردم و پیش ایشون رفتم و یکم باهاشون درباره اسمان شب صحبت کردم .اون موقع یکی دو هفته بود که برنامه با شیوه متفاوتی ضبط می شد و یکی دو بخش برنامه از جمله بخش (رصدگری روی بام) که من خیلی دوسش داشتم حذف شده بودن و گفت و گو ما در این مورد بود.
چه روز های خوشی بود. به هر حال بودن با خودیا خیلی لذت بخشه.
خوب یادم میاد جلسه اول که با اقای تفرشی کلاس داشتیم وقتی کلاس تموم شد اقای صفاریان پور که اون موقع کلاس عکاسی نجومی رو اونجا برگزار میکردن اومدن به کلاسمون تا با اقای تفرشی در مورد موضوعی صحبت کنن. بچه ها اقای تفرشی رو دوره کرده بودند و اقای صفاریان پور منتظر بودن. من هم فرصتو غنیمت شمردم و پیش ایشون رفتم و یکم باهاشون درباره اسمان شب صحبت کردم .اون موقع یکی دو هفته بود که برنامه با شیوه متفاوتی ضبط می شد و یکی دو بخش برنامه از جمله بخش (رصدگری روی بام) که من خیلی دوسش داشتم حذف شده بودن و گفت و گو ما در این مورد بود.
چه روز های خوشی بود. به هر حال بودن با خودیا خیلی لذت بخشه.