درود
لازمه حقایقی رو روشن کنم:
دوست عزیز، آلبرت انیشتین فقط در دروسی عمومی و زیست شناسی ضعیف بود و چون آن موقع در هنگام تحصیل دبیرستانی انیشتین در مدارس آلمانی تاکید خیلی بیشتری بود بر ادبیات یونانی تا علوم پایه!!! ، آلبرت عزیز هم از این بایت که این دروس رو کسل کننده میدانست، پس میل چندانی به یادگیری آنها نداشت.
توجه کنید که آلبرت عزیز در دروس ریاضیات و فیزیک در حد فوق عالی بود.
این اتهاماتی که شما به ایشون وارد کردید، کاملاً بی اساس و غلط هستند. لطفاً هیچ وقت بدون داشتن آگاهی کامل قضاوت نفرمایید.
گواه صحبت من، رونوشت دیپلم ایشون است که در آن موقع نمره 6 معادل نمره 20 بوده است.
خوهش میکنم به تصویر دیپلم ایشان دقت بفرمایید که در دروس ریاضیات، جبر، هندسه و فیزیک نمره 20 کامل رو گرفتند اما در دروس حفظی ضعیف بودند و این هم دلیل ناتوانی او نبوده. بلکه به علت بی رغبتی ایشان به چنین دروسی بوده. این حالت بی رغبتی و کسل کننده بودن دروس حفظی برای او در دوره دبیرستان و امتحانات کالج رو همیشه انیشتین اذعان داشت.
انیشتین عزیز، بالحق و انصاف یکی از بزرگترین دانشمندان و نظریه پردازان فیزیک در تمام ادوار بوده است. تمامی دانشمندان فیزیک به این مسئله اذعان دارند، که پیشرفتی که او در علم فیزیک بنا گذاشت و خصوصاً معادله میدان او در تئوری نسبیت عام یکی از بی نظیرترین و شاید زیباترین معادلات فیزیک در توصیف طبیعت و کائنات بوده است.
باز هم خواهش میکنم تا راجع به موضوعی یک حداقل آگاهی رو کسب نفرمودید، اظهار نظر نفرمایید.
انیشتین هم در ذات یک آدم عادی و البته با هوش و نبوغ کمی بیشتر و صد البته
بسیار پرتلاش و باهمت بود که ادامه روند زببا و ارزشمند کاریرد عقل، منطق، صبر و بردباری را در پیشرفت علم پیش رو گرفت و موفق شد.
لازم به ذکر است که انیشتین در پایه گذاری نظریهاش از معادلات ریاضیدان بزرگی بنام
برنارد ریمان استفاده کرده و همچنین اصول هندسه دیفرانسیل که قبلاً ریاضیدانان بزرگ دیگر کشف و ارایه نمودند. از اقیلدس تا زمان او.
در واقع بحث انحنای فضا قبلاً توسط ریمان در حدود سالهای 1850 مطرح و کاملاً فرمول بندی ریاضی شده بود و انیشتین فقط با افزودن یک بعد زمان به این معادلات، اون رو کامل کرد.
اگر کمی به تاریخ پیشرفت علم و سیر تکامل آن توجه بفرمایید دیگه از اشخاص بت نمیسازید و این تخیلات و نظریات بیاساس هم مطرح نمیشه. وگرنه شاید باید همه ریاضیدان و فیزیک دانان قبلی تا اکنون رو آدم فضایی و ... بخوانیم!
البته من شما رو سرزنش نمیکنم. چرا که خود من هم قبل از اینکه کمی در مورد تاریخ پیشرفت علم فیزیک مطالعه کنم، تقریباً چنین احساسی رو داشتم.
متشکرم و موفق باشید/.
.