ارسالها: 883
موضوعها: 23
تاریخ عضویت: Oct 2011
به نظر من وجود دارن ولی همشون تک سلولی هستن یا فوقش 5 سلولی:p
ارسالها: 987
موضوعها: 57
تاریخ عضویت: Aug 2011
من میگم سلول ندارن .............
یه جور سیستم الکتریکی دارن ...............
نجومبرترینعلم دنیاست ...
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
اما به نظر من ساختار های سازنده موجودات(زنده و غیر زنده) همه جای جهان تقریبا یکسان هست.
ارسالها: 10
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2012
به نظرم یکسان بودن ساختار ها ضروری هم نیست.مثلا میشه گفت شاید این همه موجود روی زمین (که البته بعضی ها هم ساختارشون با بقیه فرق می کنه) به دلیل شرایط زمین و یا منظومه شمسی به این صورت در اومدن.بنابراین شاید گشتن دنبال یه مکانی مثل زمین کار بیهوده ای باشه.چون ممکنه بعضی موجودات باشن که با شرایط زمین سازگاری نداشته باشن...
ارسالها: 154
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Aug 2011
celestial boy نوشته: به نظرم یکسان بودن ساختار ها ضروری هم نیست.مثلا میشه گفت شاید این همه موجود روی زمین (که البته بعضی ها هم ساختارشون با بقیه فرق می کنه) به دلیل شرایط زمین و یا منظومه شمسی به این صورت در اومدن.بنابراین شاید گشتن دنبال یه مکانی مثل زمین کار بیهوده ای باشه.چون ممکنه بعضی موجودات باشن که با شرایط زمین سازگاری نداشته باشن...
دانشمندان معتقدند سيارات خاکی که بر سطح اونا آب مايع وجود داره و به دور ستارگان رشته اصلی (ستاره هايی که در مرکزشون همجوشی هسته اي رخ ميده) ميگردن، بهترين مکان برای جست و جو به دنبال فعاليت های زيستی هستن. هرچند اين مساله به اين معنی نيست که امکان وجود حيات در سامانه های خورشيدی با شرايط متفاوت بررسی نميشه.
به نظر من اونا اولويت رو به اين شرايط دادن تا شايد بتونن موجوداتی مثل خودمون رو پيدا کنن.
[COLOR="#0066ff"]The truth is that the best ideas sound crazy at first. And then there comes a time when we can't imagine a world without them
[/COLOR]
[COLOR="#00cc00"]The 100 Year Starship organization
[/COLOR]
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
منظور من این بود که همه موجودات تو دنیا(جدا از بحث تغذیه و ساختار شیمیایی و ...) از سلول تشکیل شدن و مثلا موجودی با سیستم الکتریکی بجای سلول نداریم.
شکلگیری یه همچین موجودی نیاز به شرایط خیلی پیچیده داره که احتمال بوجود اومدنشو نزدیک به صفر میکنه.
در ضمن هیچکس کار بیهوده ای انجام نمیده. انسان هیچ نوع حیات دیگه ای نمیشناسه که بخواد دنبالش بگرده و این فعلا تنها کاریه که میتونه بکنه.
اما بنظرم بیشتر موجودات جهان با زمینی ها فرق دارن. چون زمین و منظومه شمسی (تا جایی که انسان میدونه) با شرایط متفاوتی از بیشتر منظومه ها شکل گرفته, پس احتمالا بیشتر موجودات با شرایط متفاوتی شکل گرفتن.
ارسالها: 10
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2012
حالا با این وجود به نظر شما بهتر نیست دنبال شکل های دیگه از حیات بگردن و بعد دنبال محل های ممکن برای وجودشون؟؟یعنی اول ببینن شکل های دیگه ای که امکان وجود دارن چه طوری هستن بعد دنبال محل بگردن. اصلا نفهمیدم منظورمو درست گفتم یا نه...
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
منظورت کاملا واضحه.
کاملا درسته. ولی دانشمندا دارن هر دو این کارا رو هم زمان انجام میدن که البته تاثیری تو سرعت دیگری نمی ذاره. چون زیست شناسا دنبال انواع جدید حیات می گردن و اخترشناسا دنبال سیارات زمین مانند و هیچکدوم نمی تونن کار اونیکی رو انجام بدن.
به هر حال پیدا کردن چندتا سیاره قابل سکونت(حیات زمینی) خیلی بهتر از پیدا نکردنشونه.
ارسالها: 883
موضوعها: 23
تاریخ عضویت: Oct 2011
الان هیچکدوم از این چیزهایی که شما میگین عملی نیست دانشمندا با استفاده از تلسکوپ کپلر تعداد زیادی سیاراتی فرا خورشیدی پیدا کردند مثل زمین در وضیعتی که نه یخبندان هست ونه گرمای زیاد جو سیاره و اب وهواش مثل زمین هست همه اینها رو طبقه بندی کردن اما یک مشکلی هست هر چقدر تلسکوپ قوی داشته باشن نمیتونن سطح اون سیاره رو ببینن تا وقتی که بتونن یک فضاپیمایی یا یک کاوشگر برای هر سیاره درست کنن که این مسئله بیش از اندازه گرون در میاد بخاطر همینه معلوم نیست در این عالم چی میگذره:confused:
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
اتفاقا با ساخت تلسکوپ بزرگتر می تونن یه سیاره فراخورشیدی رو مثلا مثل تصاویر سرس یا شاید بهتر ببینن. این راه, راه معقول تریه تا اینکه بخوان یه کاوشگر رو حتی با سرعت نور به سمت یه ستاره دیگه بفرستن و 10, 20 سال صبر کنن تا به اونجا برسه و تازه اطلاعاتی که از اون به ما میرسه باز 10, 20 سال دیگه تو راه باشه که در مجموع باید 30, 40 سال صبر کنیم تا اولین داده ها از اون سیاره به ما برسه. در ضمن این ماموریت هیچ تضمینی نداره و هر لحظه میتونه اتفاقی برای کاوشگرمون بیفته که ما 10 سال بعد می فهمیم و مطمئنا دیگه کاری ازمون بر نمیاد.
البته من با فرستادن یه کاوشگر خیلی خیلی سریع به یکی از نزدیکترین ستاره ها به خورشید موافقم. این کاوشگر می تونه تحول بزرگی تو ماموریت های فضایی بوجود بیاره.