نقد کتاب هم انجام میشه. زیاد سخت نگیرید. امیدوارم بچهها با نوع نقد آشنا شده باشن یا آشنا بشن تا اونها هم بنویسن. من هم تا جایی که ممکنه کتابها رو هم معرفی میکنم هم نقد. مدتیه دسترسی به اینرنت ندارم. و گاهاً وقت میکنم از خط مناسب برای کارهام استفاده کنم. کتاب زیاده و معرفی و البته نقد خواهم گرد. چون هر معرفی نقد هم لازم داره تا خواننده با محتوی و هدف نویسنده و کار و کیفیت چاپ اون در ایران آشنا بشه. پس سخت نگیرید. به معرفی و نقد ادامه میدیم :wink:
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
بسیاری از ستاره شناسان علاقه به عکاسی دارند.البته این رو بگم که یک کتاب یا مقاله به اون ها عکاسی رو یاد نمی ده فقط اصولش رو می گه و تا وقتی چند بار عکس هاتون نسوزه یا خراب نشه عکس نمی شید.عین رانندگی ولی با این حال شاید این بهترین کتابی باشه که در این زمینه نوشته شده
تکنیک های عکاسی
نویسنده: آنردریاس فی نینگر
مترجم: نصرالله کسرائیان
ناشر: انتشارات اسرار دانش
قیمت فعلی:سه هزار و پانصد تومان
اطلس جیبی آسمان pocket sky atlas برای ماراتنهایی مثل مسیه و صوفی و رصد در شبهای رصدی عالیه. observer بعد از آن. ولی من زیاد نتونستم به شخصه کنار بیام با دومی. و uranometria2000 هم بسیار خوبه ولی نه برای شبهای رصدی عادی! برای کسانی که مدت زیادی رصد کردهاند و امکانات چند روز رصد جدی با دوربین دو چشمی بزرگ و تلسکوپ رو دارند. و به نظرم وقتی جای مناسبی برای قرار دادن وسایل داشته باشید این نقشه هم خوبه.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
همونطور که اقای روشندل گفتند اسکای اند تلسکوپ عالیه ولی کمیابه.کتاب اولی که معرفی شده رو خیلیراحت می تونید پیدا کنید ولی به هیچ عنوان این دوتا به هم نمی رسند