هفته جهانی فضا در امسال از روز 3 الی 9 اکتبر که اول مهرماه است، برگزار می شود
موضوعها: 92
چقدر زود !!!
باید دست بجمبونیم بچه ها
موضوعها: 91
برنامه های این هفته،مثل هفته ی ستاره شناسی هست؟
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 92
خب این هم مثل همیشه است و هر چی هست رو برای نمایش می گذاریم مثل پوستر نرم افزار و کتاب و تلسکوپ ! هر شب رصد می ذاریم
اما من پیشنهاد می دم چند تا ماکت بزرگ رو هم درست کنیم مثل شاتل و یا آپولو یا ایستگاه فضایی و ... خلاصه یه کارهای جالب :
مثلا عکس یه فضانورد رو اندازه خود انسان روی بنر چاپ کنیم و بعد بچینیمش و روی یک مقوا بچسبونیم و ایستاده دم در نمایشگاه قرار بدیم
برنامههای این هفته بیشتر به علوم فضایی ربط داره اما این رو هم بگم که در ایران سازمان ارتباطات برگزار کننده است اما جالبه که بودجه ای اختصاص نیافته تا بحال
در تهران مثل قبل پارک ملته؟
موضوعها: 4
من دوشنبه انجمن نجوم جلسه دارم رفتم میپرسم
متشکرم.باشگاه نجوم برنامه جداگانه داره
مراسم هفته جهاني فضا يازدهم تا هجدهم مهرماه جاري در ايران برگزار ميشود.
سامان جلايريان، دبير هفته جهاني فضا در ايران در گفتوگو با خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهاركرد: برنامه هاي هفته جهاني فضا از روز شنبه يازدهم مهرماه تا 18 مهرماه ادامه دارد.
وي ادامه داد: مراسم افتتاحيه هفته جهاني فضا روز يكشنبه با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و وزير علوم در سالن شهيد قندي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار ميشود. همچنين مراسم ويژهاي روز سهشنبه 14 مهرماه توسط پژوهشگاه هوافضا وابسته به وزارت علوم با حضور سرپرست سازمان فضايي ايران و رييس پژوهشگاه و جمعي از اساتيد و محققان اين حوزه در محل پژوهشگاه برگزار ميشود.
جلايريان درباره ديگر برنامههاي هفته جهاني فضا گفت: روز شنبه يازدهم مهرماه بازديد از آسمان نما از ساعت 9 تا 17، روز يکشنبه دوازدهم مهر اجراي برنامه زنگ فضا و اعطاي محصولات فرهنگي، پخش فيلم سينمايي فضايي در شبکه هاي 5 و 4 و مصاحبه تخصصي در راديو جوان است.
مدير روابط عمومي سازمان فضايي ايران(ايسا) افزود: روز دوشنبه سيزدهم در سطح شهر نمايشگاهها در مدارس برپا شده و سمينار «چشم انداز خدمات متقابل فنآوري فضايي و دانش نجوم در ايران آينده» برگزار ميشود. در صداو سيما هم فيلم سينمايي فضايي در شبکه هاي 5 و 4 ومصاحبه تخصصي در راديو جوان پخش مي شود.
به گفته جلايريان برنامه هاي روز سوم هفته فضا، برگزاري مراسم ويژه در پژوهشگاه هوافضا و نمايشگاه در مدارس و پخش فيلم سينمايي فضايي در شبکه هاي 5 و 4 و مصاحبه تخصصي در راديو جوان مي باشد.
وي تصريح كرد: برگزاري نمايشگاه در مدارس و کارگاه «کاربرد سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايي در منابع آب» پخش فيلم سينمايي فضايي در شبکه هاي 5 و 4 و مصاحبه تخصصي در راديو جوان برنامه هاي روز چهارم هفته فضاست.
دبير برنامه هفته جهاني فضا افزود: در روز پنجم هفته فضا هم ضمن برگزاري مسابقه نقاشي براي کودکان و اعطاي جايزه و برگزاري نمايشگاه در مدارس، فيلم سينمايي فضايي از شبکه هاي 5 و 4 تلويزيون و مصاحبه تخصصي در راديو جوان پخش ميشود.
وي ادامه داد: در روز جمعه هفدهم مهر ماه نمايشگاه در مدارس برگزار شده و فيلم سينمايي فضايي در شبکههاي 5 و 4 و مصاحبه تخصصي از راديو جوان پخش مي شود.
جلايريان درباره برنامه هاي روز آخر از هفته فضا گفت: برگزاري نمايشگاه در مدارس، برپايي اختتاميه به صورت جنگ همراه با برگزاري مسابقات فضايي و اعطاي محصولات فرهنگي سازمان به برندگان، پخش فيلم سينمايي فضايي در شبکههاي 5 و 4 و مصاحبه تخصصي در راديو جوان از جمله اين برنامه هاست.
وي خاطرنشان كرد: برنامه ايرانگردي از برنامه هاي جانبي اين هفته در ايران است به اين صورت كه يک گروه به اجراي برنامه با موضوع فضا در يک مسير از پيش تعيين شده در کشور مي پردازند و اطلاع رساني ميکنند. همچنين مسابقه مقاله نويسي، ساخت ماکت، نقاشي و پوستر به مناسبت اين هفته برگزار شده و به برگزيدگان جايزه اعطا مي شود.
گفتني است، مجمع عمومي سازمان ملل متحد، به دليل اهميت روزافزون فضا و فنآوري فضايي، در دسامبر سال 1999 طي تصويب قطعنامهاي روزهاي چهارم تا دهم اكتبر مصادف با 13 تا 19 مهرماه را هفته جهاني فضا ناميد.
دليل تعيين اين تاريخ، بزرگداشت دو نقطه عطف در حوزه دسترسي به فضاست: چهارم اكتبر 1957، اولين ماهواره ساخت بشر (اسپوتنيک1) به فضا پرتاب و به اين ترتيب دروازههاي فضا به روي ذهن كنجكاو بشر گشوده شد؛ 10 اكتبر 1967، قوانين مربوط به فعاليت كشورها در حوزه كشف و بهرهبرداري صلحآميز از فضاي ماوراي جو از جمله ماه و ساير اجرام آسماني امضا شد.
موضوعها: 119
گروه هایی که بر نامه داشتین لطفآ گزارش هاتون رو بفرستین
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک