ارسالها: 2
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Oct 2024
سلام خدمت همه دوستان
به نظر من ماده تاریک و اینکه آیا اصلا وجود داره یا نه خیلی موضوع جالبیه
دوستان با هم در این مورد کار کنیم احتیاج به کمک دارم برای پیدا کردن مقالههای جدید ممنون که کمک میکنید
در ضمن در اول سال سال نو همگی مبارک
ارسالها: 14
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2024
chand vaght pish site nojum va parssky maghale e darbareye vojude kahkeshane made tarik montasher kardan besyar jaleb bud
by
ارسالها: 10
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Oct 2024
با سلام
خوب وجود ماده تاریک به اثبات رسیده باید بدانیم که کل این جهان قابل رویت یعنی میلیاردها کهکشان وسیارات وستارگان آن فقط 8٪ از ان جرمی است که در 14.000.000.000 سال قبل در اثر آن انفجار بزگ یا همان بیگ بنگ از انرژی به جرم تبدیل شده می باشد و92٪ آن بشکل ماده تاریک بیان میگردد .
جالب آنکه هتی اجرام نامرعی هم مثل سیارات و شبه سیاه چاله ها هم وجود دارند که ار خواسیتید براتون از آنها هم خواهم نوشت .
عليرضا طريحي
ارسالها: 23
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Oct 2024
برای به دست اوردن اطلاعات در این زمینه می توانید به کتاب دانشنامه همگانی ستاره شناسی مراجعه کنید که اطلاعات جالبی در این باره دارد.
خبر رفتن موشك به فضا لمس تنهايي ماه
فكر بوييدن گل در كره اي ديگر
ارسالها: 10
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Oct 2024
طبق آخرین اخبار حاصله با مطالعه خوشه تیر که مجموعه ای از چندین کهکشان است دانشمندان متوجه شدند نه تنها ماده تاریک بلکه انرژی تاریک نیز وجود دارد. خوب با اندازه گیری هاپی که بصورت اماری تهیه شده حدود 8٪ از کل ماده در جهان قابل رویت است و25٪ بصورت ماده تاریک ومابقی انرژی تاریک فعلا نام گزاری شده .
عليرضا طريحي
ارسالها: 9
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Oct 2024
اینو هممون میدونیم که جهان در حال انبساطه یعنی کهکشانها یه جورایی از هم دور میشن که طبق بررسی های دانشمندا معلوم شد که هر لحظه به سرعت این انبساط افزوده میشه اونا معتقدن که یه انرژی تو جهان هست که باعث افزایش این سرعت میشه که بهش انرژی تاریک میگن
آسمون شبهاتون پر ستاره (بهناز-جلالي)
ارسالها: 10
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2008
demis نوشته: کل این جهان قابل رویت یعنی میلیاردها کهکشان وسیارات وستارگان آن فقط 8٪ از ان جرمی است که در 14.000.000.000 سال قبل در اثر آن انفجار بزگ یا همان بیگ بنگ از انرژی به جرم تبدیل شده می باشد و92٪ آن بشکل ماده تاریک بیان میگردد .
جالب آنکه هتی اجرام نامرعی هم مثل سیارات و شبه سیاه چاله ها هم وجود دارند که ار خواسیتید براتون از آنها هم خواهم نوشت .
آخرین و دقیقترین محاسبات در مورد سن جهان عدد 13.73 میلیارد سال را تایید کرده اند .
ضمن اینکه 92% ماده تاریک نیست بلکه نهایتا 20 % ماده تاریک داریم و مابقی را تحت عنوان های مختلفی چون انرژی تاریک - انرژی خلا - پاد گرانش و . . . می شناسند .
که البته درستی تمامی آن ها در پرده ای از ابهام قرار دارد .
ارسالها: 469
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Apr 2005
این مقدارها و عناوین به زودی کمی دچار تغییر خواهند شد. هر چند اینجا جاش نیست ولی باید دوستان بدودنند که الان دانشمندان چند شاخه از فیزیک همزمان دارند یا تمام وجود دارند تلاش میکنند برای درک بهتر جهان کارهایی رو در زمینههای فیزیک ذرات و کیهان شناسی انجام بدن. اخترفیزیک نظری- اختر فیزیک تجربی- کیهان شناسی نظری و تجربی- ذرات کارهای نظری و تجربی. در ضمن باید به ذرات بنیادی کارها باید تبریک گفت: ذرهی هیگز کشف شد!
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
ارسالها: 10
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jun 2008
نقل قول:ضمن اینکه 92% ماده تاریک نیست بلکه نهایتا 20 % ماده تاریک داریم و مابقی را تحت عنوان های مختلفی چون انرژی تاریک - انرژی خلا - پاد گرانش و . . . می شناسند .
مابقی چی؟
مابقی جرم جهان یا حجم یا .... :?: :?: :?: :?:
ارسالها: 469
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Apr 2005
http://map.gsfc.nasa.gov/media/080998/index.html
اشارهی major-physics به 13.7 میلیارد سال قبل بود. این دو نمودار اماری رو نباید با هم اشتباه کرد. در اون زمان شرایط جور دیگه ای بوده. تابش و بعد از مدتی کوتاه از دیدگاه عالم ولی طولاین از دیدگاه عالم اولیه، ذرات بنیادی قالب بر عالم بودند تا اینکه عالم وارد شرایط پلاسمایی میشه. تودهی عالم برای تابش کدر بوده به همین دلیل ما فعلاً نمیتونیم با رصدخانههایی مثل COBE یا مدل جایگزین WMAP اطلاعاتی رو از انفجار بزرگ ببنیم. مگر با روشهای محاسباتی و شبیه سازی. یک نکته رو هم بگم که شبیه سازیها با کشفهای جدید فرق میکنند با هم. اینطور نیست که شبیه هم باشند. انالیز داده ها در واقع انجام میشه.
مسألهی پاد گرانش نشأت گرفته از همون انرژی تاریکه. که بیش از 60 درصد عالم رو در برگرفته. ولی اینکه این نمودار چقدر دوباره تغییر کنه، به فیزیک بستگی داره و دنیای کاملاً پویای علم. انرژی خلأ هم دوباره از همین جنسه. فاینمن باز هم نشون داد که یکه تاز مهار نشدنی دنیای فیزیکه!! فاینمن بزرگ که ابر نابغهی فیزیک بود، نشون داد که ذرات بنیادی بنا به نمودارهایی خودش هم ابداع کرده بود و برندهی جایزهی نوبل شد، میتونن با هم کنشهایی رو داشته باشند که در حالت ابعاد بزرگ باعث انبساط میشه! حالا از این انبساط فقط برای توجیه انبساط استفاده نمیشه، بلکه به انرژی تاریک هم مربوط میشه. همین اصطلاحاتی که major-physics هم بهش اشاره کرد.
اما اینکه حالا مابقی چی هستند، یقیناً ماده! آیا ماده حجمه؟ کسی که درک درستی بتونه از نسبیت کسب کنه بالاخره به این نتیجه میرسه که بله، ماده حجمه! نه بدیهی نبود! با تعریف سادهی ما از حجم و ماده اشتباه نشه. هندسهی با شکوه نسبیت عام نشون داد که هر چیزی وجود داشته باشه در عالم در قالب هندسهی عالم میگنجه! ابعاد فلسفی این قضیه بیشتر نفوذ تفکر پوزیتیویستی اهرنفست و ماخ در اینشتاین بود. جرم چیزی جز تراکم ماده در ابعاد بزرگ نیست.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman