سفر به ماه
#5
در حدود 3 سال پيش اين مطلب رو در مورد سفر به ماه خوندم و شانس آوردم كه هنوز متنش رو داشتم. براتون اينجا ميذارم تا خودتون قضاوت كنيد:







مدتی است که خبرگزاری بازتاب مقاله‌ای را تحت عنوان «سفر به ماه دروغ بزرگ قرن» را منتشر کرده است و در آن با ذکر دلایل و قرار دادن چند عکس ادعا می کند که آمریکا تا کنون هیچ سفینه فضایی سرنشین‌داری را به ماه نفرستاده است و تمام عکس ها و فیلم های مربوط به سفر انسان به ماه جعلی است و در زمین شبیه‌سازی شده است. تعدادی از وبلاگ ها و سایت های دیگر بدون هیچگونه فکر و پیگیری این مسئله، مطالب سایت بازتاب را در وبلاگ خود گذاشته اند و به شدت هم از این فرضیه پوچ و باطل طرفداری می کنند.

گروه فضانوردان جوان طی بررسی هایی که روی دلایل بازتاب انجام داده است به نتایجی بسیار ساده رسیده است که در این مقاله با رد ادعای سایت بازتاب، سفر به ماه را یک حقیقت می داند. واقعا تاسف می خوریم که اپیدمی این موج وحشتناک به میان دانشجویان و دانش آموزان کشیده شده است و ذهن آن‌ها را با مسائل عبث و بیهوده مسغول می کنند.



بپردازیم به اصل موضوع:

بازتاب: با وجود آنكه رفتن به ماه، كاري بسيار فوق‌العاده و سرگرم‌كننده و جالب بود، بعد از هفتمين سفر به ماه متوقف شد. «ناسا» مي‌گويد، اين سفرها به خاطر كمي بودجه تعطيل شدند و اضافه مي‌كند، آنها مي‌خواستند تمركز خود را بر ايجاد يك پايگاه فضايي و همچنين وسيله‌اي كه بتواند آنها را به آن پايگاه (يا شاتل فضايي) معطوف سازند، ولي آيا هزينه شاتل كمتر از هزينه رفتن به ماه بود؟



در جواب به این ادعا باید یگوییم که اصلا اهداف شاتل های فضایی و سفر به ماه کاملا متفاوت هستند و نمی توانیم بگوییم چون بر فرض مثال هزینه شاتل ها کمتر از سفر به ماه است پس به پروژه شاتل‌ها می پیوندیم. سفر به ماه در مأموریت‌های ابتدایی فقط برای بالابردن جایگاه سیاسی آمریکا در جهان بوده است و سفرهای پایانی آپولو بیشتر جنبه علمی داشته است. ولی ما هم می بینیم که روس ها هم با دست کشیدن از برنامه فضایی خود برای سفر به ماه به سمت ایستگاه های فضایی و مأموریت هایی از این دست گرویده می‌شوند. متأسفانه نویسنده این ادعا اهداف سفرهای فضایی شاتل را به خوبی درک نکرده اند.



بازتاب: آيا شما هيچ‌گاه به ميزان پيشرفت تكنولوژي‌اي كه جهان در اواخر دهه 60 و اوايل دهه 70 داشته، فكر كرده‌ايد؟ آيا اين ميزان تكنولوژي قادر بود سه نفر را از جو زمين خارج كرده و دو نفر آنان را به ماه ببرد؟ شايد! اما اين كار چگونه ممكن بوده است؟ جالب است كه بدانيم حافظه كامپيوترهايي كه در عمليات‌هاي آپولو از آن استفاده مي‌شده، تنها به اندازه حافظه يك ماشين لباسشويي پيشرفته امروزي بوده و اين كامپيوترها همچنين فضاي بيشتري از آنچه فضاپيما و سفينه‌ها داشته‌اند،‌ اشغال مي‌كرد. با دانستن اين مطالب و اين حقيقت كه تكنولوژي در دهه 60، بسيار ضعيف بوده، پس چگونه «ناسا» توانسته است ده‌هاهزار عكس با آن كيفيت بالا را خلق و ضبط كند؟ حال آنكه حتي كامپيوترهاي مخصوص اين كارها اصلا وجود نداشته است؟



در جواب این ادعا بایستی متذکر شویم که 11 سال برای پیشرفت این تکنولوژی با توجه به سقف نامحدود اعتبارات مالی امکان‌پذیر بوده است. چرا که تعداد زیادی کاوشگر هم از طرف روسیه و هم از طرف آمریکا قبل از سفر انسان به ماه به سمت این کره پرتاب شده است و تعدادی هم رفت و برگشت بوده است. در ادعای بعدی که درباره حافظه کامپیوترهای آپولو ادعا می کنند اصلا چنین چیزی تا به این حد امکان نداشته است ولی در صورت امکان می‌بینیم فضاپیما در اتاقی کنترل می شد که بالغ بر 300 نفر د رآن جا حضور داشته اند و بعد ابعاد بزرگ موشک ساترن5 هم از همین جا ناشی می شود. ولی با نگاهی به فضاپیماهای آمریکایی و روسی در می یابید که عموما اندازه آن ها چندان تفاوت نمی کند. به طور مثال واحد سرنشین دار فضاپیمای آپولوی آمریکا دارای تقریبا 2/3 متر طول بوده است و فضاپیمای سایوز روسی 1/2 متر طول داشته است. در حالی که آپولو برای سفر به ماه بوده است و سایوز برای سفر به مدار زمین و این اختلاف اندازه کاملا برای آپولو و سایوز منطقی به نظر می رسد.



بازتاب: چرا در هیچکدام از عکس‌های ماه از ستارگان در آسمان آن جا خبری نیست؟



عکس برداری از ستارگان احتیاج به رعایت اصولی از عکاسی دارد و ستارگان بسیار کم نور تر از آن هستند که بتوانند به راحتی در عکس یا فیلم نقش ببندند.



بازتاب: چرا در این عکس زمین پیداست ولی ستارگان مشخص نیستند؟

[عکس: efffe92a38.jpg]

این عکس در واقع از یک فیلم جدا شده است و شما هیچ گاه در هیچ فیلمی نمی توانید تصویر ستارگان را آشکار سازی کنید. ما نمونه های با کیفیت تری از عکس های فضایی ارائه می کنیم که در آن هیچ ستاره ای در آسمان وجود ندارد. تصاویر زیر مریوط به مأموریت های گذشته انسان در مدار زمین است. آیا ستاره ای می بینید؟ یا این ها را هم دروغ می پندارید؟



[عکس: ae54b39d3b.jpg]

[عکس: 61aea2c78c.jpg]

بازتاب: هنگامي كه lunar modak ـ سفينه‌اي كه براي نخستين بار به كره ماه رفت و ما از اين پس آن را با «LM» نشان مي‌دهيم ـ روي ماه فرود مي‌آيد، موتورهاي قوي آن، فشاري معادل 3000 پوند بر سطح ماه وارد مي‌كند. اين امر باعث ايجاد سوراخي بزرگ بر روي سطح ماه خواهد شد كه محل آن دقيقا زير محل فرود «LM» مي‌باشد. چرا این سوراخ وجود ندارد؟



آپولو هیچ گاه به صورت عمود فرود نیامد بلکه با رسیدن به ارتفاعی مشخص موتورها را خاموش می کند و مسافتی را در ارتفاع کم در بالای سطح ماه می پیماید و سپس فرود می آید. از آنجا که در آپولو11 آرمسترانگ وقتی متوجه شد که در یک منطقه سنگلاخی قصد فرود دارد سفینه را از حالت خودکار خارج کرد و با طی مسافتی مکان مناسبی برای فرود پیدا کرد. آرمسترانگ از مرکز فرماندهی زمینی دستور داشت در صورت پیدا نکردن مکان مناسب برای فرود بلافاصله به مدار ماه بازگردد.



بازتاب: اگر ما مي‌توانيم اشيا را بر زمين در سايه ببينيم، به علت وجود مولكول‌هاي هواست كه مي‌تواند نور را با خود حمل و مسير آن را تغيير و آن را در اطراف شيء حركت دهد. در واقع نور، بازتاب مولكول‌هاي هواست كه مي‌توانند قسمت تاريك اجسام را روشن كنند و همچنين جو، اشعه‌هاي خورشيد را منحرف مي‌كند و باعث مي‌شود كه آسمان، آبي به نظر برسد. اما در ماه هيچ جوي وجود ندارد تا نور را پخش يا منحرف كند، بنابراين آسمان آن كاملا سياه است و اشيا در سايه ديده نمي‌شوند. در این تصویر چرا پرچم آمریکا به وضوح پیداست و قسمت‌های تاریک ماه را می توانیم ببینیم؟

[عکس: 6d95ab71a4.jpg]





در جواب بایستی بگوییم نور یک موج الکترو مغناطیس است و بر خلاف این ادعا برای حرکت احتیاج به محیط مادی ندارد. به همین دلیل است که ما می توانیم نور ستارگان و اجرام آسمانی را دریافت کنیم. اگر قسمت های سایه در ماه به خوبی دیده می شوند عوامل بازتابی زیادی وجود دارد که سطح ماه مهمترین عامل بازتاب است و سایر اجسامی که عموما دارای رنگ‌های روشن هستند می توانند به راحتی نور را بازتاب کنند.



بازتاب: اگر به قسمتي كه با حرف «L» مشخص شده است، به دقت نگاه كنيد، خواهيد ديد كه يكي از علامت‌هاي «+» كه در تمام عكس‌هاي «ناسا» ديده مي‌شود ـ كه در اصل قسمتي از دوربين است كه بين فيلم و ديافراگم قرار دارد ـ در پشت پش ولگرد ماهي ـ وسيله‌اي كه در تصوير مشاهده مي‌شود ـ قرار دارد و علامت «+» ديگر در جلوي آن است. چطور ممكن است كه قسمتي از تصوير در جلوي علامت «+» و بقيه آن در پشت ديگر علامت «+» باشد، حالي آنكه اين علامت‌ها مربوط به خود دوربين است.

[عکس: 85fc4d3ce4.jpg]





اولا که این علامت مثبت بین فیلم و دیافراگم نبوده است و بعد از آمدن فضانوردان آپولو از ماه این علامت مثبت روی فیلم ها برای ترازبندی مونتاژ شده است و در این بین امکان بروز بعضی مشکلات هست ولی ما بین این همه عکس فقط یک نمونه به این صورت دیده ایم.



بازتاب: اين عكس مشهور «ناسا»، آرمسترانگ و آلدرين را حين عمليات آپولو 11 در حالي كه روي ماه هستند نشان مي‌دهد. آنها در حال نصب پرچم آمريكا در محل فرود «LM» هستند. اگر به قسمتي كه با حرف «A» نشان داده شده نگاه كنيد، متوجه مي‌شويد كه سايه آلدرين تقريبا دو برابر سايه آرمسترانگ است. اين چگونه امكان دارد در حالي كه تنها منبع نوري در روي كره ماه، خورشيد است؟



[عکس: fb31c85a1f.jpg]



این عکس از قسمتی از یک فیلم به صورت کاملا مغرضانه جدا شده است. این اختلاف اندازه سایه مربوط به بلند کردن دست فضانورد و پرچم است. ما لینک دانلود فیلم مذکور را برای شما گذاشته ایم. حجم فیلم در حدود ۳ مگابایت است و شما به راحتی می توانید فیلم را دانلود کنید چرا که تصاویر به خوبی گویای مطلب است. در این فیلم همچنین می بینید که پرچم نصب شده در ماه یک جسم صلب است و پارچه ای نیست. به خاطر همین مسئله ما فکر می کنیم در پرچم باد افتاده است. (لینک دانلود)



بازتاب: اين عكس، عكسي از الن بين است كه يك ظرف آزمايش محيطي مخصوص را در دست خود نگه داشته است. اين عكس توسط دوربيني كه بر گردن Conrad قرار دارد، گرفته شده است. اگر اين تصوير واقعا توسط يك دوربين از روي سينه گرفته شده، بنابراين چرا ما مي‌توانيم قسمتي كه با «L» مشخص شده (نوك كلاه بين) را واضح ببينيم؟ مگر اينكه Conrad روي يك صخره بزرگ ايستاده باشد؛ صخره‌اي كه با حرف «M» مشخص شده و از درون كلاه فضايي Bear قابل رؤيت است.

[عکس: 04776f71fd.jpg]



شاید دلیل بازتاب را هم بتوانیم قبول کنیم ولی لنز دوربین قابل تنظیم است و دیافراگم دوربین را می توان به خوبی کم و زیاد کرد که در این صورت منطقه دید بازتر می شود و در ضمن دوربین روی لباس می تواند بالا و پایین برود. من به بازتاب و طرفداران این سایت پیشنهاد می کنم حتما یک دوره عکاسی ببینند و بعد نظر بدهند.



بازتاب: اين تصوير مي‌تواند بهترين مدرك براي ادعاي ما باشد. به داخل كلاه او نگاه كنيد. اگر شما در عكس قبل، تصوير دو فضانورد را در كلاه وي نديديد، اكنون مي‌توانيد آن را مشاهده كنيد. دو نفر بودند، نه سه نفر و همچنين ملاحظه داشته باشيد كه در عكس قبلي نفر سوم را از عكس خارج كرده بودند، در حالي كه اين دو عكس در اصل يكي هستند، نه دو تا.



[عکس: 128e8b8cc1.jpg]



ما به شما عکس دیگری نشان می دهیم که تعداد زیادتری از فضانوردان را در سطح ماه نشان می دهد. کاملا مشخص است که این تصویر دستکاری شده است. من که در زمینه گرافیک تخصصی ندارم توانستم چند عکس دیگر به همین صورت به وجود آورم.



[عکس: 3460fd27e0.jpg]



بازتاب: اما در اين عكس چيزهايي ديده مي‌شود كه در عكس قبلي نبود. نگاهي به منطقه دايره‌اي بيندازيد. در اين قسمت، شما شيارهايي را در سمت چپ «ولگرد ماهي» مي‌بينيد. آيا مي‌توانيد قبول كنيد كه اين شيارها طبيعي است؟ درواقع شما براي داشتن چنين شيارهايي، احتياج به مخلوطي از تركيبات مركب و آب داريد؛ آب در ماه! و اگر شما به صخره‌اي در سمت چپ و پايين تصوير با حرف «R» دقت كنيد، متوجه خواهيد شد كه يك حرف «C» بر روي آن حك شده است؛ شايد اين يك شيرين كاري كوچك توسط بخش پشتيباني باشد.

[عکس: dd96e310ab.jpg]





البته ما کمی به دست نخورده بودن این تصویر شک داریم. حرف C شاید کاملا اتفاقی بوده است. چرا که از این پدیده های اتفاقی در سیاره مریخ هم به صورت فراوان مشاهده می کنیم. آن شیار هم مربوط به چرخ‌های ماه نورد است. ولی باز هم ممکن است این تصویر هم مانند سایر تصاویر دستکاری شده باشد.



بازتاب: گفته مي‌شود، اين نخستين جاي پاي گذاشته شده روي ماه است. به نظر من اين تصوير ساختگي است. به نظر شما زمينه تصوير خاك و رس نيست؟ جاي نوك انگشتان پا كمي پيچ‌خوردگي دارد و حلقه مانند است. من علت آن را سايه ايجاد شده توسط جاي نوك انگشتان مي‌دانم، اما چطور يك جاي پا مي‌تواند سايه‌اي به اين بزرگي داشته باشد؟ به نظر مي‌رسد كه شخص در اين قسمت در حال نشسته است. به هر حال جاي پا به آن شكلي كه بايد باشد، نيست.

[عکس: c09c3f3f40.jpg]





این تصویر هم از کیفیت لازم برخوردار نیست و ما به دستکاری کردن این تصویر اطمینان داریم. تصویری با کیفیت بهتر را برایتان کنارش گذاشته ایم. در ضمن جایی که آپولو فرود آمد یک مکان با خاک نرم بود و فضانورد و لباسش با هم بیش از ۱۵۰ کیلو وزن داشته اند و می توانند چنین فشاری را بر خاک ماه وارد کنند و چنین رد پایی را به وجود آورند.


[عکس: eeda2447c6.jpg]






بازتاب: اگر شما تا به حال باور داشتيد كه پرچم در اصل توسط فضانوردان آپولو در ماه جا گذاشته شد، اين عكس ممكن است. شما را دوباره به فكر فرو ببرد. اين نيز نقاشي از يك هنرمند است كه نشان‌دهنده لحظه ترك ماه توسط «LM» است. آيا شما تاكنون مكاني را كه پرچم در آن نصب شده بود ديده‌ايد؟ حدس من اين است كه پرچم در جايي به فاصله 10 تا 20 فوت از «LM» قرار داده شده بود. با توجه به اين عكس، آيا پرچم نبايد سوخته باشد؟







تصویری واقعی از بلندشدن ماه نشین برایتان گذاشته ایم. خوب دقت کنید. پرچمی را نمی بینیم. در ضمن اگر هم پرچم سوخته باشد چه چیزی را می تواند ثابت کند. یعنی سوخته شدن پرچم دلیلی برای دروغ بودن سفر به ماه است؟ خودتان کی فکر کنید.


[عکس: 6cb5c3564e.jpg]




بازتاب: اين عکس سفينه آپولو 11 مي‌باشد، سفينه‌اي که آمريكايي‌ها ادعا مي‌کنند که آخرين تکنولوژي و فناوري آن زمان روز در آن به کار رفته بود، البته با پنجره‌هاي بدون حفاظ و تجهيزات مکانيکي !!!



[عکس: 8d50df754c.jpg]



این عکس بازتاب کاملا غیر واقعی و بدون کیفیت است. عکس بهتر را ما برایتان گذاشته ایم. شما در این عکس به خوبی تکنولوژی را در می یابید.



[عکس: 519ded097a.jpg]



بازتاب: علت اختلاف جهت این سایه ها در چیست؟


[عکس: f56a0196c6.jpg]


این تصویر هم از یک فیلم گرفته شده است. ولی درتصویر کاملا مشخص است که فضانورد جلویی در مقابل یک تپه ایستاده است و همین باعث شکسته شدن سایه و در نتیجه اختلاف جهت آن است شما سایه خود را در چنین شرایطی امتحان کنید به خوبی نتیجه را می بینید. حیف که نتوانستم فیلم را آپلود کنم و فیلمش را از اینترنت هم نتوانستم پیدا کنم ولی خودم دارم و این موضوع را به خوبی دیدم.



البته آن‌ها دلایل دیگری هم آورده بودند ولی ما به علت اینکه به خود اجازه نمی دهیم درباره این مسائل پوچ و کم اهمیت فکر بکنیم از ادامه صحبت ها در این باره صرف نظر می کنیم. چرا که اصلا ارزش ندارد درباره این مسائل صحبتی به میان بیاوریم. ما این مقاله را منتشر نکردیم که بگوییم از آمریکا و یا کشوری قصد طرفداری داریم. بلکه می خواهیم از تکنولوژی که انسان به آن دست پیدا کرده است صحبت کنیم. ولی شایان ذکر است که آن ها ادعا می کنند که چرا برای سفر مجدد به ماه احتیاج به زمان داریم. باید این نکته را بگویم که ناسا همانند گذشته آن قدر بودجه ندارد که بخواهد به سرعت دست به چنین کاری بزند. همچنین آن ها به دنبال رسیدن به تکنولوژی بسیار پیشرفته از دهه 60 هستند و اگر بخواهند با همان تکنولوژی سالهای 60 یه ماه بروند نوعی بازگشت به عقب به حساب نمی آید؟

ولی باید خدار ا شکر کرد که حداقل آمریکا آنقدر فیلم و عکس داشته است که بتوانند به چند تای آن گیر بدهند ولی روسیه که از مهمترین پرتاب هایش هم نه عکس دارد و نه فیلم. پس باید بگوییم فعالیت های فضایی روسیه هم دروغ بوده است!

گروه فضانوردان جوان از همه شما دوستان می خواهد با انتشار این مقاله در اینترنت به روشن شدن حقایق کمک کنید.



من وقت زيادي گذاشتم تا عكسها را دوباره يك به يك آپلود كنم و در اينجا قرار دهم. اميدوارم اين مطلب مفيد باشد.
ما درس سحر در ره ميخانه نهاديم...
پاسخ


پیام‌های این موضوع
سفر به ماه - توسط Castor va Pollux - 06-06-2009, 01:54 PM
سفر به ماه - توسط Castor va Pollux - 06-06-2009, 02:01 PM
سفر به ماه - توسط ehsaan - 06-06-2009, 02:47 PM
سفر به ماه - توسط ehsaan - 06-06-2009, 03:15 PM
سفر به ماه - توسط ehsaan - 06-06-2009, 04:19 PM
سفر به ماه - توسط Castor va Pollux - 06-10-2009, 02:57 PM
سفر به ماه - توسط MYORION - 06-15-2009, 10:29 AM
سفر به ماه - توسط Castor va Pollux - 06-15-2009, 04:56 PM
سفر به ماه - توسط nrss77 - 06-16-2009, 12:39 PM
سفر به ماه - توسط 0611 - 06-16-2009, 03:06 PM
سفر به ماه - توسط nrss77 - 06-18-2009, 05:20 PM
سفر به ماه - توسط AloneAstronomer - 06-20-2009, 12:29 AM
سفر به ماه - توسط Castor va Pollux - 06-20-2009, 01:50 PM
سفر به ماه - توسط MYORION - 06-22-2009, 08:08 PM
سفر به ماه - توسط Castor va Pollux - 06-23-2009, 12:37 AM
سفر به ماه - توسط abadanastro - 06-23-2009, 07:00 PM
سفر به ماه - توسط mars - 05-29-2012, 09:15 AM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان