موضوعها: 13
منم شدیدا پایه ام ولی اگه بشه یه جور ثبتش کرد مثل این که توی یه عکس هر کسی مختصرا یه نظری با لوگوی خودش بداره خیلی عالی می شه .متلا هر کسی پیغامشو توی یه فایل با سایز معلوم بنویسه و به یه نفر میل کنیم و اون همه رو یه جا جمع کنه. روی کمک من هم می تونین حساب کنین . 8)
ارغنون ساز فلک رهزن اهل هنر است . . .
biyusa.blogfa.com
دوستان باز هم سلام
من چند ماهی است درگیر تغییر دادن محتوای سایت و اضافه کردن بخشهای بسیار زیادی به وب سایت هستم. مشکلاتی مانند کمبود وقت و مالی و .... باعث شده که این مسئله انجام نشه.. اما سعی خودم رو می کنم که زودتر انجام بدم. سایت جدید با سرعت بیشتر و امکانات بیشتر خواهد بود...
موضوعها: 23
واقعا ممنون به خاطر توجهی که به سایت و حتی کاربرانش دارین.
واقعا باید از افرادی مثل شما که برای دوباره جان گرفتن نهال نوپای ستاره شناسی در ایران تلاش می کنند ممنون بود. :wink:
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 3
سلام
یکم آبان نزدیکه................ :?:
شجاعت همیشه فریاد زدن نیست، گاهی صدای آرامی است در انتهای روز که فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
موضوعها: 23
وما هنوز کاری نکردیم.
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 91
وای :o .خیلی پیشنهاد عالیه.به نظر من نیازی نداره حتما 1ابان باشه فقط زود تر عملی بشه
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 92
kastor va polux نوشته: وای :o .خیلی پیشنهاد عالیه.به نظر من نیازی نداره حتما 1ابان باشه فقط زود تر عملی بشه
این تاپیک که مال 2 سال پیشه !!!
موضوعها: 8
یه روز که من و کاربر استار بحثی داشتیم به صورت آنلاین توی همین تالار میگفتیم که یه تاپیک بحث آنلاین بزنن حالا نمیدونم چی شد..
موضوعها: 66
مدیریت وب سایت (آقای جعفری زاده ) تشخیص می هند که در حال حاضر چه تاپیکی باید در وب سایت باشد و چه چیزی نباید باشد.
موضوعها: 91
abadanastr نوشته: kastor va polux نوشته: وای :o .خیلی پیشنهاد عالیه.به نظر من نیازی نداره حتما 1ابان باشه فقط زود تر عملی بشه
این تاپیک که مال 2 سال پیشه !!!
درسته.اینقدر حواسم به مطلب رفت که تاریخو ندیدم
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"